Új könyveinkből ajánljuk

kronologia

Celldömölk történetének kronológiai vázlata

1221.

Egy kaszálójoggal kapcsolatos peres eljárást a nagyváradi püspökség előcsarnokában tüzesvas-próbával kívántak lezárni. Az ügy egyik érintettje a(z) (alsó)sági illetőségű Wid fia Simon nevű poroszló volt. Az istenítéletre végül nem került sor, de a forrás egyértelműen meghatározza a per évszámát, 1221-et. Ez a dátum a mai Celldömölk részét képező Alsóság, így településünk első okleveles említése.

1252. február 18.

A Demunk vagy Munk néven a Dömölk helynév első okleveles említése az ún. Roland-ítéletlevélben. (Irodalom)

1663. szeptember 17.

A „vati hadimustrát” Zrínyi Miklós vezette le: Dömölk mellett 5244 lovas és 3175 gyalogos vonult fel az ország első három főméltósága: Wesselényi Ferenc nádor, Nádasdy Ferenc országbíró és Zrínyi Miklós horvát-szlavón bán előtt. A korabeli hatalmi elit ilyen széles spektrumú megjelenésére csak egészen kivételes alkalmakkor kerülhetett sor vidéken. (Irodalom) + (Előadás)

1681. december

A soproni országgyűlés XXVI. törvénycikke (latinul: articulusa) 11 északnyugati vármegyében összesen 24 települést jelölt ki, ahol a protestánsok templomépítési, illetve istentiszteleti joggal rendelkezhetnek. Vas vármegyében Nemesdömölk és Nemescsó lett e két evangélikus ún. artikuláris hely.

1734. április 16.

Jánosházán került rögzítésre a "Sági Hegységnek Törvényei", az egyik legrégibb fennmaradt magyar hegyközségi jogszabály, amelynek eredetije P 5/1977. számon található a Néprajzi Múzeum Ethnológiai Adattárában. A nehezen olvasható dokumentumról Kresznerics Ferenc tudós alsósági nyelvész készített pontos másolatot 1828-ban. Ez utóbbinak hasonmás kiadása 1984-ben látott napvilágot a Városi Könyvtár gondozásában.

1737. április 25.

Elhunyt Lancsics Bonifác bencés szerzetes, aki 1725-ben került a dömölki kolostorhoz jószágkormányzónak. 1715 előtt ő írta a Magyarok Nagyasszonyának szinte minden magyar által mindmáig ismert legkedvesebb himnuszát, a 10 versszakból álló "Boldogasszony Anyánk…" kezdetű Mária-éneket. Az ősi, XI. századi dömölki romtemplom alatti sírboltban porladnak hamvai.

1739. július 9.

Nagyszabású tervekkel Dömölkre érkezett Koptik Odó apát három íródeák, egy építőmester és három kőműves társaságában. Egy héttel később, július 16-án Erdődy György nem engedélyezte számára, hogy a Máriacellből magával hozott Mária-szobornak a Sághegyen kápolnát építsen - így lett az ősi kolostortemplomtól keletre, a régi pápai országút mellett fából készült kis kápolna Kis Czell kialakulásának kezdete.

1744. december 6.

A nemesdömölki evangélikus templom ünnepélyes felszentelésére advent második vasárnapján került sor Tóth Sipkovits János, a Dunántúl Egyházkerület püspöke szolgálatával. Az összegyűlteknek igét hirdetett Miskei Ádám, a dömölki gyülekezet lelkésze. (Irodalom)

1745. november 21.

Zichy Ferenc győri püspök a hagyomány szerint 50.000 hívő jelenlétében bevonult a középkori kolostor romjai mellett épített kápolnába és ékköves aranykoronát helyezett a Mária-szoborra, elismerve annak csodatévő erejét. Ezzel egy időben a dömölki kegyszobor tiszteletét engedélyező és csodatévő voltát igazoló püspöki dekrétumot is kiadott. (Irodalom)

1748. szeptember 15.

A kegyhely felvirágoztatásán fáradozó Koptik Odó dömölki apát szervezőmunkájának eredményeként a Mária neve napját követő vasárnap a kegyszobrot nagyszabású ünnepség keretében az 1747-ben építeni kezdett barokk templom kegyoltárára helyezték át. (Irodalom)

1774.

Elkészült a település első, típusterv alapján készült középülete, a "sóhivatal". Az idők folyamán többször átépítették, de alsó szintjének boltívei ma is őrzik eredeti, szép formájukat. A lassan 250 éves épület hosszabb ideje a rendőrség otthonaként működve továbbra is a köz szolgálatát szimbolizálja.

1790. december 30.

A budai helytartótanács 1788. július 30-án érkezett leiratában szerepelt, hogy hogy II. József Kis-Mária Czell vásárszabadalom iránti kérelmét pozitívan bírálta el és megadta a település számára az évenkénti 4 országos és a minden csütörtökön tartható hetivásárra a jogot. Az oklevelet II. Lipót adta ki 1790 utolsó előtti napján, amelyben az "oppido Dömölk" megnevezéssel mezővárosi rangra emelte Kiscellt.

1831. február 16.

Kresznerics Ferenc alsósági esperesplébánost a Magyar Tudós Társaság, a Magyar Tudományos Akadémia jogelődje tiszteletbeli tagjává választotta. 1812-től szolgált Alsóságon és itt teljesedett ki nyelvészeti gyűjtő- és rendszerező munkája, amelynek megkoronázásaként élete végén megjelent fő műve, a "Magyar Szótár gyökérrenddel és deákozattal". Az alsópapság köréből elsőként lett a Magyar Tudós Társaság tagja. Nevét 1993 óta a városi könyvtár illetve a 2008-ban alapított városi kulturális elismerés, a Kresznerics Ferenc-díj őrzi.

1831. május 25.

Győr, Vas, Veszprém és Zala vármegye küldöttei Kisfaludy Sándor felhívására kiscelli gyűlésükön döntöttek a balatonfüredi nemzeti színház létrehozásával kapcsolatos kérdésekben. A határozatokat hamarosan Fejér, Somogy és Sopron megye is támogatta. A harmadik magyar kőszínház megnyitására hamarosan, 1831. július 2-3-án került sor.

1848. június 23.

A népképviseleti választáson a kiscelli választókerületben Vidos József ajánlására „eggy és köz akarattal sokszor tisztelt Gróf Batthyány Lajos ministerelnök urat ország gyülési követjüknek kikiáltván" zökkenőmentesen lezajlott. A regnáló kormányfő később manipulatív hatásra a sárvári mandátum megtartása mellett döntött. (Irodalom)

1871. október 1.

A Magyar Nyugati Vasút Győr - Kisczell - Szombathely vonalszakaszának átadásával elindult a vasúti közlekedés a településen, amelynek állomásán a megnyitásra hat vágányon bonyolódhatott a forgalom. (Irodalom) + (Előadás)

1872. október 3.

Alig egy esztendővel a "vasparipa" megérkezése után a Kis-Czell - Székesfehérvár vonalszakasz kiépülésével és forgalomba helyezésével elágazó-csatlakozó állomássá, azaz hivatalosan kis csomóponttá vált a vasútállomás.

1882. március 31.

A zsidó lakosság számának növekedésével a vallásgyakorlás érdekében felmerült a templomépítés szükségessége. A hívek anyagi áldozatvállalása következtében e napon avatták fel a kiscelli zsinagógát, amelynek terveit Schőne Lajos bécsi építész készítette. A szombathelyi zsinagóga kicsinyített másaként emlegetett épület a második világháborúban pusztult el.

1887.

Megkezdte működését az Iparos Tanonciskola a római katolikus elemi fiúiskolában. Első oktatói Porpáczy Ferenc kántortanító, a római katolikus népiskola főtanítója, valamint Zupponits Imre római katolikus osztálytanítók voltak. Részletes adatok a harmadik, 1889/90-es tanévről állnak rendelkezésünkre, ekkor a 3 fős tantestület 17 féle szakmában 69 tanoncot oktatott.

1891. augusztus 2.

Vonaton megérkezett Kis-Czellbe Eötvös Loránd, hogy - a már korábban itt lévő Kövesligethy Radóhoz és Tangl Károlyhoz csatlakozva - a Sághegyen végrehajtsa első terepi méréseit azzal a később róla elnevezett ingával, amellyel a Föld gravitációs terét vizsgálta. A mérésekre támaszkodva igazolta, hogy a gravitációs erő lényegében független a tömeg anyagi minőségétől. E tény fontos szerepet játszott Einstein relativitáselméletében is. Ság hegyi kísérleteinek emlékére 1971-ben emlékoszlopot állítottak fel és Eötvös nevét viselte hosszú ideig Celldömölk egyik általános iskolája, napjainkban pedig a Vas Vármegyei Szakképzési Centrum Szakképző Iskolája.

1895. szeptember 17-18.

I. Ferenc József császár és magyar király a tíz perccel este 6 óra előtt érkezett udvari különvonattal jött Kis-Czellbe, hogy megtekintse a környéken zajló őszi lovassági hadgyakorlatot. A település impozánsan fellobogózva, esti díszkivilágítással fogadta őfelségét. Másnap, 18-án reggel 7 órakor lovagolt ki az apátságban lévő főhadiszállásról, hogy a csöngei Cseren megszemlélje a 12 lovasezred felvonulását. A helyet, ahonnan végignézte az összecsapást ezt követően a népnyelv Királydombnak nevezte el. A koronás fő aznap délután 5 órakor utazott vissza bécsi rezidenciájára. (Irodalom)

1896.

Kiscell kórházának építésére felsőbüki Nagy Sándor 50 ezer Ft-os e célra tett alapítványa jóvoltából, illetve a település kórházi vagyonából került sor. A kórház első alapszabályát a törvényhatósági bizottság 1893. május 1-i ülésén fogadták el. Az építés folyamata 1893 és 1897 között zajlott, a működés kezdetének éve pedig a források összevetése alapján valószínűleg 1896-ban volt.

1897. szeptember 12.

Megjelent az első helyi sajtótermék, a "Kemenesaljai Lapok" első száma. Merei Gracza György tulajdonában és felelős szerkesztésében vasárnaponként 4 oldal terjedelemben látott napvilágot a társadalmi, közművelődési és közgazdasági hetilap. Az újság 15., utolsó számát 1897. december 19-i impresszummal olvashatták az érdeklődők.

1897. december 19.

A kiépülő vasúti hálózat részeként a Fertővidéki Helyi Érdekű Vasút Pandorf - Répcelak - Kis-Czell vonala csatlakozott a celli csomóponthoz, ezzel közvetlen kapcsolat jött létre Sopronnal. E vicinális járat több mint nyolc évtizedig, a GYSEV 1979. május 26-i megszűnéséig szolgálta az utazóközönség igényeit.

1900. november 11.

Megalakult Celldömölk történetének első sportegyesülete Kis-Czelli Korcsolyás Egylet elnevezéssel délután 2 órakor a Sas Szálloda különtermében. Az alakuló közgyűlés elnöknek Zathureczky Géza mezőgazdászt választotta meg. Pár hét múlva, év végére már 70 tagot számlált a korcsolyaegylet, amelynek tagjai az éves 5 koronás tagdíj ellenében jogot nyertek a jégpálya ingyenes használatára. (Irodalom)

1904. január 1.

Kiscell és Nemesdömölk képviselői 1903. február 27-i közös ülésükön döntöttek az összeolvadási kérelemről. A belügyminiszter 101232. és 116738./1903. számú rendeleteivel következő év első napjától hatályosította az egyesülést. (Irodalom)

1934. szeptember 23.

Nagyszabású tömegrendezvény keretében felavatták Sághegyi Trianoni Emlékkeresztet. A 8,5 méteres bazaltszikla alapon nyugvó 19,5 méteres kereszt a legnagyobb magyarországi Trianon emlékmű 2,5 méteres beépített betonelemének felirata:

"Nagymagyarországért Kemenesalja népe MCMXXXIV". (Irodalom)  

1945. február 13.

14 angol nehézbombázó repülőgép intézett támadást Celldömölk stratégiai pontjai ellen 13 óra 20 perckor, amelynek során 55 nagyméretű és 2 aknabombát dobtak le a község belterületére, 15 bomba pedig külterületen robbant fel.. Az összesítések szerint 38 magyar halálos áldozatot követelt a bombázás, valamint 100 épület súlyos és mintegy ugyanennyi könnyebb károkat szenvedett. A Belügyminisztérium 200.000 pengőt utalt a település elöljáróságának a keletkezett károk helyreállítására. (Irodalom)  

1946. november 26.

A Nemzeti Parasztpárt kezdeményezésére 1946. szeptember 29-én megtartott gyűlésen a szervezők személyesen győzték meg Keresztúry Dezső vallás- és közoktatásügyi minisztert egy celldömölki állami gimnázium létrehozásának szükségességéről. Az intézmény november 26-án kelt alapító okiratának száma: 136636/1946. v.ü.o. A különbözeti tanfolyam illetve vizsga letétele után 1947. január 30-án került sor a tanévnyitó ünnepélyre, amelyen az iskola megnyitó beszédét Vas Károly igazgató tartotta. Másnap, az első tanítási napon 6 leány és 34 fiú kezdte meg tanulmányait a ligeti sportpálya tribünje alatt kialakított helyiségben.

1948. szeptember 12.

Jándi Bernardin apát és Nemes Vazul plébános szervező közreműködésével tartották meg a kegytemplom 200 éves jubileumát. Az ünnepségen jelen volt Mindszenthy József bíboros, esztergomi érsek, Magyarország hercegprímása mellett Grősz József kalocsai érsek, Shvoj Lajos székesfehérvári, Kovács Sándor szombathelyi, Papp Kálmán győri püspök és Sárközy Pál pannonhalmi kormányzó apát. A karhatalom a templom körül, illetve Celldömölk határait lezárva mindent megtett, hogy minél kevesebben vehessenek részt a nagyszabású zarándoklaton.

1949. május 8.

A Népfront választási gyűlésén öt vármegye képviseletében mintegy 150 ezer ember jelent meg. A hatalmas tömegre jellemző, hogy három és fél óra alatt 55 tömött vonat futott be a celli vasútállomásra. Számos korabeli prominens személyiség (Dobi István, Erdei Ferenc stb.) vett részt a Ligetben tartott gyűlésen, de ekkor már egyértelműen Rákosi Mátyás miniszterelnök-helyettes, a Népfront elnöke volt a "sztár"...

1950. szeptember 6.

Alsóság és Celldömölk az 5203-7/1950. (IX. 6.) BM sz. rendelet alapján Celldömölk néven egyesültek. Érdekesség, hogy a két nagyközség képviselőtestületei 1950. január 28-i együttes ülésükön még a települések "Kemenes" néven történő egyesítéséről döntöttek.

1959. április 12.

Felavatták a Berzsenyi Gimnázium új, korszerű, 12 tantermes épületét. Az avató beszédet Ilku Pál művelődésügyi miniszterhelyettes tartotta a középiskola 300 diákja, valamint tanárok és szülők sokasága előtt a gimnázium előtti téren. A tanítás a következő tanévtől, 1959 szeptemberétől indult meg a modern tanintézményben.

1963. november 6.

A Nagy Októberi Szocialista Forradalom előestéjén került sor a Győri Kesztyűgyár celldömölki üzemének felavatására. Az ünnepségen a nagysimonyi származású Nagy Józsefné könnyűipari miniszter méltatta a celldömölki ipartelepítés korszakos jelentőségét. A beruházás a letelepített munkások és vezetők számára létesített öt lakással és egyéb infrastrukturális költségekkel együtt közel 9 millió Ft-ba került. A fénykorában közel 400 dolgozót foglalkoztató üzem több évtizeden át Celldömölk ipartörtének meghatározó szereplője volt.  

1972. augusztus 18.

Celldömölk centrumának utolsó, de talán egyik legfontosabb lépéseként ünnepélyesen átadták a Kemenesaljai Művelődési Központ és a Nagyközségi Könyvtár közös épületét. Gosztonyi János művelődésügyi miniszterhelyettes avatóbeszédében kiemelte a 438 férőhelyes, korszerű technikával felszerelt színháztermet; a modern kiállítótereket és közösségi helyiségeket; valamint a 440 m2 alapterületű, külön gyermekrészleggel rendelkező könyvtárat. Nagy Imre és Mátis Lajos építészmérnökök, valamint Sellyei Gábor belsőépítész tervei alapján valósult meg a beruházás.

1975. május 14.

Bensőséges ünnepség keretében Dr. Tőke Ottó, az Országos Természetvédelmi Hivatal elnökhelyettese egyedi növény- és állatvilága, valamint kultúrtörténeti értékei miatt az Országos Természetvédelmi Hivatal 1/1975. számú határozata alapján tájvédelmi körzetté nyilvánította a Sághegyet. A védelem alá vont hegyrész Celldömölk, Kemeneskápolna és Mesteri határaiból tevődött össze 235 hektár összterületen, amelyből fokozottan védett 24 hektár. A Sághegyi Tájvédelmi Körzettel létrejött Vas megye első és egyúttal az ország második legkisebb védett területe.

1979. január 6.

Celldömölk szülötte, Szekér Gyula miniszterelnök-helyettes átadta a várossá avatásról szóló díszoklevelet Dala Józsefnek, a település vezetőjének a díszünnepségen.

1979. június 23.

A Szabad Föld Kupa döntőjében a Népstadionban mintegy 1500 néző előtt a Celldömölki VESE gól nélküli félidő után Molnár Tibor két találatával és Geiger Károly góljával 3:2 arányban nyert a Bolyi MEDOSZ gárdája ellen. A Szabad Föld Kupák 1964 óta napjainkig íródó történetében még egyszer, 1988. június 13-án a szolnoki Tiszaligeti stadionban Boznánszky Gábor és Dobány Gábor góljaival 2: 0 arányban diadalmaskodott a CMSE a Boglárlellei SE ellen. Ezzel - az ugyancsak duplázó Csorna és a Jánossomorja mellett - napjainkig a kupasorozat legeredményesebb, kétszeres bajnoka.

1986. május 23.

A Kemenesaljai Művelődési Központban megtartotta alakuló összejövetelét a Kemenesaljai Baráti Kör, a városhoz és a tájhoz kötődő helyi és elszármazott lokálpatrióták egyesülete. Megalakulása óta évente kétszer (májusban és október-novemberben) tartja közgyűléseit, amelyekhez kapcsolódva saját lapot is megjelentet "A Kemenesaljai Baráti Kör Híradója" címen.

1989. május

A Celldömölk sajtótörténetében a leghosszabb ideig, 1902-től 1944-ig létezett Kemenesalja című lap utódaként I. évfolyam 1-2. összevont számával megjelent az "Új Kemenesalja" című folyóirat. Az előd lap utolsó szerkesztője, Horváth Lajos haláláig részt vett az "Új Kemenesalja" szerkesztőbizottságának munkájában, amely 2020-ban XXXV. évfolyamába lépett és közeledik a 800. szám megjelenése felé...

1989. május 18.

A Kemenesaljai Napok rendezvénysorozata keretében a Sághegyen megnyitották a földtani tanösvényt. Oravecz János és Tardy János geológusok szakmai koncepciója alapján Németh Gyula fafaragó és Rácz István fémöntő készítették el a 16 állomásból álló geológiai tanút művészi kialakítású információs tábláit. A bemutatóhely országos, megyei és helyi összefogással 700 ezer Ft-os költségvetésből jött létre. (Irodalom)

1997. április 1.

Celldömölk határában a vasút mellett Kemenesmihályfa irányában stratégiai olajtároló építését kezdték meg 1996 nyarán. A működés kezdő időpontja: 1997. április 1-e és a hivatalos megnyitóra novemberben került sor. IPR Celldömölk néven 6 db 20000 m3-es és 3 db 2000 m3-es tartállyal indultak, ami 2006-ban további egy 5000 m3-es tárolóhellyel bővült. A működtető cég neve 2008 óta Opal Zrt.

2001. február 25.

A Sitkei Színkör búcsúelőadást tartott Sitkén és egyúttal felvette a Soltis Lajos Alternatív Színház nevet. A társulat székhelyét Celldömölkre, a Kemenesaljai Művelődési Központba tette át és az intézmény falai között március 4-én a közönség előtt is bemutatkozott Katona Imre: Misztérium a szent születéséről című drámájával. (Irodalom)

2001. október 4.

A Kresznerics Ferenc Könyvtár pályázata alapján korszerű és színvonalas tevékenységének elismeréseként elnyerte az "Év Könyvtára" kitüntető címet Magyarországon. Az erről szóló oklevelet Rockenbauer Zoltán, a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumának minisztere adta át Dr. Bellérné Horváth Cecília könyvtárigazgatónak. (Irodalom)  

2005. május 13.

Zöldmezős beruházásként ünnepélyesen felavatták az osztrák tulajdonú Wewalka cukrászüzemet. Az 1,2 milliárd Ft-os beruházással 4000 m2 alapterületen Kiniczky István tervei és a Mávépcell Kft. kivitelezésében kialakított üzem a nyitáskor 75 fő részére nyújtott munkalehetőséget. (Irodalom)

2005. augusztus 19.

Az 5 millió éves vulkanikus hegy, a Sághegy lábánál 2,2 milliárdos beruházással pályázati forrásokból, saját erő kiegészítéssel és hitel felvételével a Mávépcell Kft. közreműködésével elkészült a termál vizes Vulkán fürdő. A komplexum első ütemében egy 25 m-es hatsávos uszoda, egy tanmedence, egy meleg vizes medence, egy gyermek medence, valamint egy jacuzzi és egy szaunablokk várta a szeptember 16-i nyitásra érkezőket. (Irodalom)

2007. augusztus 19.

Augusztus 19-én Dudás Ferenc, a Miniszterelnöki Hivatal szakállamtitkára felavatta a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár felújított épületét. A 35 év után megújult épülettömb emeletráépítéssel újabb szinttel bővült és jelentős alapterület növekedést biztosított. A beruházás mintegy 500 millió forintos forrását az uniós források érkezése miatt utolsó ízben kihirdetett címzett állami támogatás jelentette.

2010. június 9.

A CVSE-Mávépcell Wewalka férfi asztalitenisz csapata az Extraligás bajnokság döntőjének harmadik mérkőzésén idegenben 5:4 arányban a budapesti címvédő Lombard AC (korábban BVSC) otthonában. A kétszeres világbajnok Klampár Tibor által irányított Fazekas Péter, Lindner Ádám, Pagonyi Róbert összeállítású gárda Celldömölk sporttörténetének első felnőtt magyar csapatbajnoki aranyérmét szerezte a korábbi évek négy ezüstérme után. Ezzel elindult egy olyan nagy sorozat, amely zsinórban 7, 2020-ig pedig összesen 8 bajnoki címet eredményezett. Egyedüli játékosként valamennyi sikernek aktív részese volt Fazekas Péter. (Irodalom)

2010. augusztus 20.

Az államalapítás ünnepén adták át a közösségnek az új celldömölki városháza épületét. A mintegy 600 millió forintos beruházás fedezetét a korábban fél évszázadig a település mindenkori helyhatósága által használt bencés kolostori épületnek a Pannonhalmi Főapátság tulajdonába történő visszaadás következtében a város rendelkezésére bocsátott egyházi kárpótlási keretösszeg biztosította. Az egyezségben illetve a pénz gyors rendelkezésre bocsátásában elévülhetetlen érdemeket szerzett Kiss Péter, Celldömölk díszpolgára. (Irodalom)

2013. április 19.

Ünnepélyesen felavatták a Sághegy lábánál a Kemenes Vulkánpark Látogatóközpontot. Az 1000 m2 alapterületű, 5 szintes, 11 interaktív bemutatótérrel rendelkező attraktív kiállítóhely 535 millió forintból épült, amelynek 85%-át az Európai Unió finanszírozta. A több rangos építészeti díjat is elnyert épületkomplexum tervei Földes László Ybl-díjas építész nevéhez fűződnek. (Irodalom)  

Kis-Czell és Vidéke (1899-1903)

Kis-Czell és Vidéke 
1899-1903

 

1899

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám

26. szám

 

1900

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám

26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám

36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám

46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám ¦ 53. szám

 

1901

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám

26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám

36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám

46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám

 

1902

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám

26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám

36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám

46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám

 

1903

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám

26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám

36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám

46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám

Kemenesvidék (1904-1916)

Kemenesvidék
1904-1916

 

1904

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám

26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám

36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám

46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám

 

1905

nem jelent meg

 

1906

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám

26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám

36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám

46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám ¦ 53. szám

 

1907

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám

26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám

36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám

46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám

 

1908

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám

26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám

36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám

46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám 

 

1909

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám

26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám

36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám

46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám

 

1910

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám

26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám

36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám

46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám

 

1911

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám

26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám

36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám

46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám

 

1912

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám

26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám

36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám

46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám ¦ 53. szám ¦

 

1913

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám

26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám

36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám

46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám

 

1914

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám

26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám

36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám

46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám

 

1915

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám

26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám

36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám

46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám

 

1916

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám

26. szám

Kemenesalja (1902-1944)

Kemenesalja
1902-1944

 

1902

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

 

1903-1904

nem jelent meg

 

1905

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám ¦  

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám ¦¦

 

1906

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám ¦ 53. szám ¦¦

 

1907

1. szám | 2. szám | 3. szám | 4. szám | 5. szám | 6. szám | 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám | 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám ¦¦

 

1908 

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám ¦¦

  

1909

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám ¦¦

 

1910

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám ¦¦

  

1911

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám ¦ 53. szám ¦¦

 

1912

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám ¦¦

 

1913

 1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám ¦¦

 

1914

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám ¦¦

 

1915

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám ¦¦

 

1916

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám ¦¦

 

1917

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám ¦¦

 

1918

 1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41-42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám ¦¦

 

1919

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám ¦ 53. szám ¦ 54. szám ¦ 55. szám ¦ 56. szám ¦ 57. szám ¦ 58. szám ¦ 59. szám ¦ 60. szám

61. szám ¦ 62. szám ¦ 63. szám ¦ 64. szám ¦ 65. szám ¦  66. szám ¦ 67. szám ¦¦

  

1920

 1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám 

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám 

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám 

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 45. szám¦¦

  

1921

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám ¦¦

 

1922

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám ¦ 53. szám ¦ 54. szám ¦ 55. szám ¦ 56. szám ¦ 57. szám ¦ 58. szám ¦¦

 

1923 

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám 

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám ¦ 53. szám ¦¦

 

1924

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦¦

 

1925

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám ¦¦

 

1926

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám ¦ 53. szám ¦ 54. szám ¦ 55. szám ¦¦

 

1927

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám ¦ 53. szám ¦¦

 

 

1928

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám ¦¦

 

1929

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám ¦ 53. szám ¦¦

 

1930

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦¦

 

1931

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám ¦¦

 

1932

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám ¦¦

 

1933

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám ¦¦

 

1934

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám ¦¦

 

1935

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám ¦ 53. szám ¦ 54. szám ¦¦

 

1936

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦¦

 

1937

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám ¦¦

 

1938

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám ¦¦

 

1939

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám ¦ 53. szám ¦¦

 

1940

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám ¦¦

 

1941

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦¦

 

1942

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám ¦¦

 

1943

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám ¦ 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám ¦¦

 

1944

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám ¦ 6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám ¦ 16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám ¦ 26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám ¦ 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám ¦¦

Jánosháza és vidéke (1907-1912)

Jánosháza és Vidéke 
1907-1912

  

1907

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám 

 

1908

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám

26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám 

 

1909

 1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám

26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám

36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám

46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám

 

1910

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám

26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám

36. szám

  

1911 

nem jelent meg

 

1912

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám

26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám

36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám 

Celldömölk és Vidéke (1947)

 Celldömölk és Vidéke 
1947

 

 1. szám ¦ 2. szám 

Celldömölki Hírlap (1936-1944)

Celldömölki Hírlap 
1936-1942

 

1936

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám 

 

1937

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám 

26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám

36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám

46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám

51. szám ¦ 52. szám

 

1938 

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám 

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám 

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám  

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám  

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám  

26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám  

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám  

36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám  

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám  

46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám  

51. szám

  

1939 

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám 

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám  

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám  

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám  

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám  

26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám  

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám  

36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám  

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám  

46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám  

51. szám ¦ 52. szám ¦ 53. szám ¦

 

1940

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám 

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám 

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám 

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám 

26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám 

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám 

36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám 

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám 

46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám 

51. szám

 

1941

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám 

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám 

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám 

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám 

26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám 

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám 

36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám 

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám 

46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám 

51. szám ¦ 52. szám

 

1942

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám 

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám 

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám 

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám 

26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám 

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám 

36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám 

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám 

46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám 

51. szám ¦ 52. szám

 

1943

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám 

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám 

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám 

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám 

26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám 

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám 

 36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám 

 41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám 

 46. szám ¦ 47. szám ¦ 48. szám ¦ 49. szám ¦ 50. szám 

 51. szám ¦ 52. szám 

  

1944 

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám
6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám 
11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám 
16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám 
21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám 
26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám 
31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám
36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám

Új Kemenesalja (1989 - 2023)

ujkem

 1989-2023

1989

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

 

1990

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦

 

1991

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 

 

1992

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 

 

1993

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦

 

1994

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám  

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦

 

1995

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦

 

1996

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦

 

1997

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦

 

1998

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦

 

1999

Jubileumi különszám - Celldömölk várossá válásának 20. évfordulója alkalmából.

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦

 

2000

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám 

26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám 

36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám

46. szám ¦

 

2001

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám 

26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám

36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám

46. szám ¦ 

 

2002

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦ 25. szám 

26. szám ¦ 27. szám ¦ 28. szám ¦ 29. szám ¦ 30. szám

31. szám ¦ 32. szám ¦ 33. szám ¦ 34. szám ¦ 35. szám

36. szám ¦ 37. szám ¦ 38. szám ¦ 39. szám ¦ 40. szám

41. szám ¦ 42. szám ¦ 43. szám ¦ 44. szám ¦ 45. szám

46. szám ¦ 47. szám ¦

 

2003

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦

 

A 2003 utáni évfolyamok részlegesen elérhetők Celldömölk város és a Városi Televízió honlapján is:

 

2004

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦

 

2005

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦

 

2006

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦

 

2007

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦

 

2008

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦

 

 

2009

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦

 

2010

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦ 24. szám ¦

 

2011

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦

 

2012

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦

 

2013

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

 

2014

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦

 

2015

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦

 

2016

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

 

2017

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦

 

2018

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦

 

2019

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

21. szám ¦ 22. szám ¦ 23. szám ¦

 

2020

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 

 

2021

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám 

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

 

2022

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám 

11. szám ¦ 12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám ¦ 20. szám

 

2023

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 4. szám ¦ 5. szám

6. szám ¦ 7. szám ¦ 8. szám ¦ 9. szám ¦ 10. szám

11. szám ¦12. szám ¦ 13. szám ¦ 14. szám ¦ 15. szám

16. szám ¦ 17. szám ¦ 18. szám ¦ 19. szám

 

 

2024

1. szám ¦ 2. szám ¦ 3. szám ¦ 

 

Népességi adatok a Kemenesalján (1698 - 2022)

                    nepszamlalas 

Népességi adatok a Kemenesalján (1698-2022)  

Összeállításunkban megpróbáltuk összegyűjteni vonzáskörzetünk, a Kemenesalja tájegységének településeire vonatkozó összefoglaló történeti demográfiai adatokat a rendelkezésünkre álló források alapján. Táblázatunkban félkövér dőlt betűvel jeleztük az egykoron önálló településrészeket. Az adatgyűjtés során természetesen találtunk egymástól eltérő adatközléseket, ezért úgy döntöttünk, hogy egy adott időpontra vagy intervallumra vonatkozóan az összehasonlíthatóság érdekében egyetlen forrás adatait közöljük. Bízunk abban, hogy hasznos információforrással bővült a Kemenesaljai Digitális Könyvtár és "számos" érdekességet találnak az adatsorokat böngészők.  

FORRÁSOK

1697/1698

Házi Jenő: Az első népszámlálás Vas megyében az 1697/8. években. In: Történeti Statisztikai Közlemények, 1957. 1. sz. pp. 4-25.

1787-1900

Kovács Tibor: Vas megye népessége a XIX. században. Szombathely, 1970. pp. 42-45.

1910-1970

1970. évi népszámlálás. 4. kötet. Vas megye adatai. Bp., 1971. pp. 364-365.

1980-2001

2001. évi népszámlálás. 6.18 Vas megye II. kötet. Bp. 2002. pp. 94-103.

2011

A Magyar Köztársaság helységnévkönyve. Bp. 2011. pp. 83-86.

2015

Vas megye statisztikai évkönyve, 2015. Győr, 2016. 234 p.

2022

Magyarország helységnévtára

* jelzésű adatok

Magyarország történeti statisztikai helységnévtára. 4. köt. Vas megye. Bp. 1993. 455 p.

         1698-1920

Település 1698 1787 1804 1819 1830 1857 1869 1880 1890 1900 1910 1920
Boba 250 521 344 331 335 652 766 885 982 961 936 1078
Borgáta 184 359 326 319 328 328 455 388 391 382 411 432
Celldömölk 333 2178 2118 2299 2644 3145 3734 4562 5060 6305 7798 9340
Alsóság - 1001 1112 1100 1151 1493 1770 2000 2070 2436 2608* 3145*
Izsákfa - 283 275 322 329 404 468 476 556 585 574 667*
Kiscell - 267 308 416 670 681* 843* 1360* 1555* 2232* - -
Nemesdömölk 283 570 353 403 425 567 653 726 879 1052 - -
Pórdömölk  50 57 70 58 69 - - - - - - -
Csönge 293 610 644 596 625 877 1076 1162 1140 1148 1145 1181
Duka - 660 549 548 589 629 708 732 755 816 834 807
Egyházashetye 227 432 339 340 381 548 681 727 746 711 619 668
Jánosháza 506 1535 1458 1606 1822 2257 2854 3255 3457 3805 4256 4264
Karakó 169 336 432 394 345 392 440 541 547 554 520 557
Keléd - 64 104 160 193 171 246 241 311 340 297 345
Kemeneskápolna 106 202 182 220 224 252 277 294 282 298 293 300
Kemenesmagasi 285 1162 796 762 762 1512 1541 1624 1627 1709 1833 1861
Nemes Magasi  218 870 438 412 412 1100 1083 1175 1142 1276 - -
Pór Magasi 67 292 358 350 350 412 458 449 485 433 - -
Kemenesmihályfa 450 953 746 740 740 916 1046 985 1029 1069 1078 1000
Kemenespálfa 160 555 508 439 487 520 656 726 765 686 712 668
Martonfa 33 165 107 93 93 - - - - - - -
Pálfa 127 390 401 346 394 - - - - - - -
Kemenessömjén 355 579 389 398 404 787 729 704 737 776 735 822
K.-szentmárton 186 278 222 115 114 285 333 322 328 292 313 320
Kenyeri 369 752 725 611 611 861 1180 1254 1296 1452 1392 1606
Rábakecskéd 208 396 366 315 315 428 541 587 592 693 643* 705*
Kenyeri 161 356 359 296 296 433 639 667 704 759 749* 901*
Kissomlyó 150 575 307 316 353 571 661 661 692 686 666 623
Köcsk 111 650 516 491 483 718 787 722 717 712 661 663
Kis Köcsk - 345 262 248 246 451 466 428 414 407 370* 384*
Nagy Köcsk - 305 254 243 237 267 321 294 303 305 291* 279*
Mersevát 217 399 272 224 252 504 615 579 536 642 695 678
Belső Váth 106 120 57 50 64 - 99 - - - - -
Merse 111 279 215 174 188 249* 516 - - - - -
Mesteri 321 631 420 397 400 627 621 675 708 682 663 701
Alsó Mesteri 218 371 178 151 154 296 289 312 337 361 352* 346*
Felső Mesteri 103 163 129 145 141 229* 242 363* 371* 321* 311* 355*
Inta - 97 113 101 105 - 90 - - - - -
Nagysimonyi 545 1265 818 902 895 1569 1601 1727 1781 1661 1709 1840
Nemeskeresztúr 10 462 206 264 251 674 707 750 809 860 868 867
Nemeskocs 237 392 222 260 292 429 458 495 571 588 559 556
Ostffyasszonyfa 118 1012 780 768 861 1385 1682 1744 1709 1913 1815 1907
Pápoc 280 902 1019 925 1019 1407 1501 1514 1675 1779 1728 1870
Pápoc 194 679 785 725 791 1070 1136 1187 1333 1415 1395* 1510*
Szentmiklósfa 86 223 234 200 228 337 365 327 342 364 333* 360*
Szergény 314 429 462 437 501 734 788 802 853 871 845 893
Tokorcs 290 322 315 328 329 518 511 442 444 463 440 478
Tokorcs 290 266 282 299 296 431* - - - - - -
Új Mihályfa - 56 33 29 33 87* - - - - - -
Vönöck 288 1005 339 365 378 1035 1116 1150 1145 1167 1223

1326

     1930-2022

Település 1930 1941 1949 1960 1970 1980 1990 2001 2011 2015    2022
Boba 954 904 924 969 943 905 819 837 800 823 739
Borgáta 448 428 420 367 344 273 187 166 155 171 192
Celldömölk 10391 9970 10285 10403 11108 12950 12534 12014 10823 10827 10211
Alsóság 3556* 3378* 3445* - - - - - - - -
Izsákfa 735 683 732 641 615 - - - - - -
Csönge 1139 1094 1103 1009 835 694 565 457 382 377 367
Duka 750 763 771 699 608 486 360 312 224 208 209
Egyházashetye 681 701 722 724 704 615 502 455 324 322 304
Jánosháza 4224 4227 3848 3468 3274 3206 3022 2908 2409 2461 2425
Karakó 537 496 513 428 339 298 252 239 184 180 207
Keléd 400 430 442 358 303 206 141 95 69 88 117
Kemeneskápolna 349 319 307 289 246 189 134 123 83 92 124
Kemenesmagasi 1677 1637 1642 1539 1397 1229 1086 1025 827 806 800
Kemenesmihályfa 927 882 925 911 851 764 659 590 504 499  503
Kemenespálfa 677 631 697 658 641 516 467 490 422 374  398
Kemenessömjén 843 808 818 815 776 629 649 647 588 578  515
K.-szentmárton 282 244 279 300 300 315 244 235 203 185  188
Kenyeri 1542 1507 1562 1510 1440 1340 1186 1022 821 842  824
Rábakecskéd 756* 773* 750* - - - - - - -  -
Kenyeri 786* 734* 812* - - - - - - -  - 
Kissomlyó 617 606 639 625 522 410 298 240 230 216  216
Köcsk 646 641 678 797 605 490 384 312 288 224  226
Kis Köcsk 382* - - - - - - - - - -
Nagy Köcsk 264* - - - - - - - - -  - 
Mersevát 722 713 696 682 614 546 572 596 567 576  548
Mesteri 768 648 658 720 631 401 331 301 236 272  252
Alsó Mesteri 341* - - - - - - - - - -
Felső Mesteri 427* - - - - - - - - -
Nagysimonyi 1708 1560 1554 1583 1404 1271 1100 1016 984 972  972
Nemeskeresztúr 793 730 760 736 638 534 426 332 258 277  282
Nemeskocs 561 522 486 487 465 434 353 386 368 297  330
Ostffyasszonyfa 1900 1831 1783 1600 1312 1102 940 867 768 762  781
Pápoc 1774 1608 1623 1490 1143 901 613 422 308 271  283
Pápoc - - - - - - - - - -
Szentmiklósfa - - - - - - - - - -
Szergény 831 822 857 766 626 507 453 416 329 298  237
Tokorcs 464 463 465 438 399 316 294 278 350 359  389
Vönöck 1312 1211 1213 1281 1117 949 922 845 713 711   691

Összeállította: Németh Tibor

Kemenesalja helynévtára

 

A listában vastag piros betűkkel szerepelnek a jelenlegi települések, míg a megszűnt helyneveket vastag fekete írásmód jelzi.

Aborgáta nv. Borgáta
Ajkay-major ld. Ostffyasszonyfa
Alsókeresztúr ld. Nemeskeresztúr
Alsómajor ld. Celldömölk
Alsómesteri ld. Mesteri (1935-től)
Alsóság ld. Celldömölk (1950-től)
Alsósöjtör ld. Duka
Apáti puszta ld. Kemenesmagasi
Asszonyfa nv. Ostffyasszonyfa
Asszonyfalva vára ld. Ostffyasszonyfa
Auguszta major ld. Csönge
Baba nv. Boba
Balozsai-major ld. Nemeskeresztúr
Békemajor ld. Celldömölk
Bekenyi-puszta ld. Egyházashetye
Belsőváth ld. Mersevát
Bereczk   (Kis-Czell, Dömölk, Ostffyasszonyfa táján [1331])
Berhénd   (Kis-Czell és Tokorcs táján [1421-1435])
Berzsenyi-kúria ld. Egyházashetye
Berzsenyimajor ld. Kemenessömjén
Boba   első írásos említésével 1271-ből találkozhatunk
Bocor ld. Jánosháza
Bodamajor ld. Kemenesmagasi, Vönöck
Bokodpuszta ld. Izsákfa
Boldafölde   (Köcsk, Kápolna és Bokodpuszta környékén [1330])
Borgáta   első okleveles említése 1356-ból való
Borgatta nv. Borgáta
Boroszd   (Ság, Tokorcs és Dömölk vidékén feküdt [1237-1283])
Celldömölk   1221-ben említik először a történelmi dokumentumokban - Kis-Czell, Nemesdömölk, Pórdömölk, Ság (Alsóság), Alsómajor, Békemajor, Kismezei-major, Marcalmajor, Pinkóc, Pityervár, Radómajor, Rédey-major, Rózsamajor, Sándorháza, Újmajor, Izsákfa
Csatabér   (Pápoc és Kecöl határában [1264-1400])
Csenge nv. Csönge
Csép puszta   (Mihályfa, Tokorcs környékén [1272-1437])
Cser major ld. Kemenesmagasi
Cserfás major ld. Kemenessömjén
Cserháti major ld. Kemenesmagasi
Cseri major ld. Csönge
Csermajor ld. Kemenesmihályfa, Vönöck
Cserpuszta ld. Kemenesmihályfa
Csiba ld. Duka
Csórom dűlő ld. Egyházashetye
Csönge   első okleveles említése 1409-ből származik – Auguszta major, Cseri major, Csöngei major, Dömölki malom, Ferenc major, Horvát major, Kódis major, Margit major
Csöngei major ld. Csönge
Demelk nv. Dömölk
Dénes major ld. Mersevát
Deszkási puszta ld. Pápoc
Dömölk nv. Celldömölk
Dömölki malom

ld.

Csönge
Duka   első írásos említésével 1290-ben találkozhatunk– Alsósöjtör, Csiba, Felsősöjtör, Göncseg-puszta
Egyházashetye   1338-ból származik első említése – Bekenyi-puszta, Berzsenyi-kúria, Csórom dűlő, Újmajor
Elk nv. Ekel
Ekel   (Pápoc és a Rába mellett [1325-1387])
En   (Bokodpuszta mellett [1283-1311])
Erantfalva   (Simonyival együtt említik [1434])
Erdészlak-Újtelep ld. Keléd
Eresztvényes ld. Pórmagasi
Ernesztfalva   (Jánosháza környékén [1455])
Felsőmesteri (Inta) ld. Mesteri (1935-től)
Felsőkeresztúr ld. Nemeskeresztúr
Felsősöjtör ld. Duka
Fenyér   (Duka közelében, Jánosháza táján [1465])
Ferenc major ld. Csönge
Galusháza   (Jánosháza környékén [1455-1478])
Göncseg-puszta ld. Duka
Hernád-Mesteri ld. Mesteri
Hetye nv. Egyházashetye
Himeskő   (Ostffyasszonyfa, Magasi táján [1325-1470])
Horvát major ld. Csönge
Hölleháza ld. Ostffyasszonyfa
Intaháza ld. Mesteri
Irnosdháza   (Jánosháza táján [1408-1495])
Izsákfa   1435-ből származik első említése – Bokodpuszta (ld. Celldömölk 1979-től)
Jánosháza   1428-ból származik első említése – Bocor, Körtvélyes puszta, Vérkő
Józsefház ld. Kenyeri
Kádár   (Ostffyasszonyfa mellett [1303-1468])
Kajmát   (Magasi és Szergény között)
Kápolna nv. Kemeneskápolna
Karakó   1257-ből származik első említése
Károly major ld. Ostffyasszonyfa
Kecskéd nv. Rábakecskéd
Keléd   Oklevélben először 1468-ban találkozunk a nevével - Erdészlak-Újtelep
Kemenes-puszta ld. Kemenesmagasi
Kemeneskápolna   első okleveles említése 1330-ból való
Kemenesmagasi   1331-ből származik első említése – Apáti puszta, Bodamajor, Cser major, Cserháti major, Eresztvényes, Kemenes-puszta, Miskolczy major, Nemesmagasi, Pórmagasi, Zongor major
Kemenesmihályfa   1409-ből származik első okleveles említése – Csermajor, Cserpuszta, Kinlódimajor, Sándor major, Vidos major, Vilmospuszta (1939-től 1946-ig és 1982-től 1993-ig Sömjénmihályfa = Kemenesmihályfa + Kemenessömjén)
Kemenespálfa   nevével először egy 1457-es oklevélben találkozunk –  Marczalrózsa major, Martonfa, Pálfa, Pálfamartonfa, Szemerey major, Tordasújmajor
Kemenessömjén   1331-ből származik első okleveles említése - Berzsenyimajor, Cserfás major,  Nemesmajor, Tó major (1939-től 1946-ig és 1982-től 1993-ig Sömjénmihályfa = Kemenesmihályfa + Kemenessömjén)
Kemenesszentmárton
1325-ből származik első említése
Kenyeri   1466-ból származik első említése – Józsefház, Királykutimajor, Kecskéd, Rábakecskéd
Keresztúr ld. Nemeskeresztúr
Kígyókő vára ld. Ostffyasszonyfa
Kilid nv. Keléd
Kinlódimajor ld. Kemenesmihályfa
Királykutimajor ld. Kenyeri
Kis-Mesteri ld. Mesteri
Kiscell ld. Celldömölk
Kisköcsk ld. Köcsk
Kismezei-major ld. Celldömölk
Kissomlyó   1356-ból származik első okleveles említése
Kocs nv. Nemeskocs
Kódis major ld. Csönge
Köcsk   1233-ből való első okleveles említése – Kisköcsk, Nagyköcsk
Körtvélyes puszta ld. Jánosháza
Lászlómajor ld. Nagysimonyi
Lovászimajor ld. Szergény
Mágorta   (Bokodpuszta, Kápolna, Ság környékén)
Magasi nv. Kemenesmagasi
Marcalimajor ld. Celldömölk
Marczalrózsa major ld. Kemenespálfa
Margit major ld. Csönge
Marton major ld. Ostffyasszonyfa
Martonfa ld. Kemenespálfa
Merse nv. Mersevát
Mersebelsőváth ld. Mersevát
Mersevát   Oklevélben először 1432-ben találkozunk a nevével – Belsőváth, Dénes major, Mersebelsőváth, Nelli major, Radómajor-felső, Váth
Mesteri   Első okleveles említése 1300-ból származik – Alsómesteri, Felsőmesteri, Hernád-Mesteri, Intaháza, Kis-Mesteri
Mészölyi-major ld. Ostffyasszonyfa
Mihályfa nv. Kemenesmihályfa
Miklósfa ld. Pápoc
Mirajt   (Jánosháza és Karakó mellett [1390-1483])
Miskolczy-major ld. Kemenesmagasi
Nagy János major ld. Ostffyasszonyfa
Nagyköcsk ld. Köcsk
Nagysimonyi   Első említésével 1237-ben találkozhatunk – Lászlómajor
Nelli major ld. Mersevát
Nemes-Felsőkeresztúr ld. Nemeskeresztúr
Nemesdömölk ld. Celldömölk
Nemeskeresztúr   1332-ből való első okleveles említése – Alsókeresztúr, Balozsai-major, Felsőkeresztúr, Nemes-Felsőkeresztúr
Nemeskocs   1409-ből ismert első okleveles említése
Nemesmagasi ld. Kemenesmagasi
Nemesmajor ld. Kemenessömjén
Ostffyasszonyfa   1346-ban szerepel neve először oklevélben – Ajkay-major, Asszonyfalva vára, Hölleháza, Károly major, Kígyókő vára, Marton major, Mészölyi-major, Nagy János major, Osvald major, Pálffymajor, Radóháza-major, Ragyogó, Rózsamajor
Osvald major ld. Ostffyasszonyfa
Pálffymajor ld. Ostffyasszonyfa
Pápoc   első okleveles említése 1356-ból való– Deszkási puszta, Miklósfa, Szentmiklósfa
Petend puszta   (Kemenessömjén, Kemenesszentmárton, Mersevát határában)
Pinkóc ld. Kiscell
Pityervár ld. Celldömölk
Pórdömölk ld. Celldömölk
Pórmagasi ld. Kemenesmagasi
Rábakecskéd ld. Kenyeri
Radóháza-major ld. Ostffyasszonyfa
Radóhegy ld. Tokorcs
Radómajor ld. Celldömölk
Radómajor-felső ld. Mersevát
Ragyogó ld. Ostffyasszonyfa
Rákosd   (Ostffyasszonyfa táján [1449])
Rédey-major ld. Celldömölk
Rózsamajor ld. Celldömölk, Ostffyasszonyfa
Ság ld. Celldömölk (1950-től)
Sághegy ld. Celldömölk
Salamon   (Ostffyasszonyfa határában [1438-1468])
Salamonfölde   (Kissomlyó, Borgáta körül [1356])
Sándor major ld. Kemenesmihályfa
Sándorháza ld. Celldömölk
Semjén nv. Kemenessömjén
Simonyi nv. Nagysimonyi
Somlyó nv. Kissomlyó
Sömjén nv. Kemenessömjén
Sömjénmihályfa ld. Kemenesmihályfa, Kemenessömjén
Sütfejmajor ld. Vönöck
Szemerey major ld. Kemenespálfa
Szentgyörgy   (Himeskő körül [1470-1480])
Szentmárton nv. Kemenesszentmárton
Szentmiklósfa ld. Pápoc
Szergény   1311-ből származik első említése - Lovászimajor
Thornyosháza   (Simonyi határában [1438-1498])
Tó major ld. Kemenessömjén
Tokorcs   Oklevélben először 1237-ben találkozunk a nevével – Radóhegy, T okorcsújmihályfa, Újmihályfa
Tokorcsújmihályfa ld. Tokorcs
Tordasújmajor ld. Kemenespálfa
Ugh   (Ostffyasszonyfától keletre, Magasi mellett [1331-1479])
Újmajor ld. Celldömölk, Egyházashetye
Újmihályfa ld. Tokorcs
Vadasüllés   (Kocs és Boba között [1411-1480])
Varsány   (Jánosházától nyugatra feküdt [1198-1637])
Váth ld. Mersevát
Veneczk nv. Vönöck
Vérkő ld. Jánosháza
Vidos major ld. Kemenesmihályfa
Vilmospuszta ld. Kemenesmihályfa
Vönöck   első okleveles említése 1265-ből való – Bodamajor, Csermajor, Sültfejmajor
Zergeny nv. Szergény
Zongor major ld. Kemenesmagasi


Feldolgozott források:

Bertényi Iván - Feiszt György: Vas megye címerei és zászlai. Kemendollár, 2004. 347 p.
Csánki Dezső: Magyarország történelmi földrajza a Hunyadiak korában. II. köt. Bp. 1894.
Gyalay Mihály: Magyar igazgatástörténeti helységnévlexikon. 1-2. köt. 2. átd., bőv. kiad. Bp., 1997. 1452 p.
Kovács Jenő: Kemenesaljai elpusztult településekről. Kézirat. Szombathely, 1974. 48 lev.
Magyarország történeti helységnévtára, 1773-1808. 22. köt. Vas megye. Bp. 2015. 809 p.                               Molnár Dezső: Kemenesalja történelmi földrajza. Kézirat. Celldömölk, 1978. 182 lev.
Pethő Gyula: A történelmi Vas megye helynevei. Szombathely, 1986. 41 p.

Összeállította: Németh Tibor

Kemenesaljáról az országos sajtóban

Kemenesaljáról az országos sajtóban

 

Merüljön el Celldömölk város vulkanikus élményében! - Építészeti, kulturális és turisztikai nevezetességek. - In: Dabau Magazin. (tovább)

Boda Zsuzsa: Igei alapkő és tűzoltósági habparti - Kemenesaljai pillanatképek Bobáról. In: Evangélikus Élet. 2022. 33-34. sz. p. 22-25. [Beszélgetés Rostáné Piri Magdolna esperessel, a gyülekezetben közeí négy évtizede szolgáló lelkésszel, Németh Kitti másodlelkésszel és Szomjú Tamás lelkészjelölt gyakornokkal] (tovább)

Demeter Anna: Szövetbe álmodott praktikum. In: Magyar Krónika, 2022. február. p. 68-81.
[Söptei Eszterről] (tovább)

Szomju László: Fázisok. In: National Geographic. 2021. november. p. 29. 

szomju-laszlo-national-geographic-2021.nov

 

Gacsályi Sára: Aki újragondolja a textilművészet világát. In: Mandiner, 2021. október 14-20. (41. sz.) p. 53. [Söptei Eszterről] (tovább)

Sándor Panka: Reménytelenül - Soltis Lajos Színház: 3 nővér. In: Magyar Narancs. 2021. ápr. 8. (14. sz.) p. 29. (tovább)

Piri Kati, holland EP-képviselő : portré. In: HVG. 2021. febr. 25. (8. sz.) p. 66. [Piri Kati szergényi származású] (tovább)

Magyar biográfiai katedrális : Németh Tibor könyvtárost kérdezi Bincze Diána. In: Édes Anyanyelvünk, 2020. június (3. sz.) p. 12. (tovább

Papp Noémi, Darabos György: A béke szigete a Ság hegyen. Hajdani egyházi földek helyén, hétvégi telkek egyesítésével jött létre
az öthektáros birtok, Sukhavati. In: Lakáskultúra. 2018/8. sz. p. 18-23. (tovább)

Kizárta a Noé Állatotthont végrendeletéből Rökk Marika lánya. In: Blikk Vasárnap. 2018/135. sz. p. 12. [A szergényi állatmenhelyről] (tovább)

3500 verséből több százat tud fejből. Németh "Nyiba" Sándor. In: Story. 2018/14. sz. p. 38. [Németh Sándor kenyeri származású] (tovább)

Hering József: Nagy László a nagyapja sírját keresi Krasznogorszkban. - In: Kapu. 2017/8. sz. p. 87-91. (tovább)

 hering jozsef-nagy laszlo a nagyapja sirjat keresi

 

 "Mindent megbeszélünk, de nem alszunk együtt" - Doszpot Péter és felesége, Evelin. In: Story, 2017. június 29. p. 18-19. [Doszpot (Kustos) Evelin celldömölki születésű] (tovább)

Sinkovics Gábor: "Elfáradtam fiam..." - Kórházban kezelik az egyre rosszabb állapotban lévő Tóth II. Józsefet, aki az Aranycsapat csatáraként gólt lőtt az angolok és a németek hálójába is. - In: Nemzeti Sport, 2017. jún. 4. p. 20. [Tóth II. József Merseváton született] (tovább)

Koronczay Lilla: Aranyketrec rácsok nélkül - Látogatás az intaházai pszichiátriai osztályon. In: Nők Lapja, 2016. április 13. (15. sz.) p. 24-27. (tovább)

L. Pap István: Mese az öt találatról. [Szabó Ferenc labdarúgóról]. In: Nemzeti Sport (retrómelléklet) . 2015. szept. 24. (tovább)

Sztankay Ádám: A túlélés könyve - Pőcze Flóra a peremlét világától. In: 168 Óra, 2014. július 17. (29. sz.) (tovább)

Somogyi Zoltán: Álmok, barátok, meccsek. In: Nemzeti Sport, 2014. február 9. p. 6. [Interjú Horváth Lászó (1944) celldömölki születésű labdarúgóval] (tovább)

Szabó Dénes: Felnőni, de minek? - Karácsonyi László gyerekkora óta rajong a dinoszauruszokért. In: Népszabadság, 2013. december 3. p. 17. [Karácsonyi László celldömölki sz. képzőművészről] (tovább)

Torma Tamás: Kitörési pont, vulkanikus doboz. - In: Népszabadság, 2013. október 18. p. 16. [A Kemenes Vulkánparkról] (tovább)

Hajba Ferenc: A Ság vulkáni tudásdoboza. - In: Népszabadság, 2013. febr. 9. p. 17. [A Kemenes Vulkánparkról] (tovább)

Cseri Péter: Élő Buddha. In: Népszabadság, 2013. febr. 18. p. 20. [Az alsósági születésű Zongor Gáborról, a TÖOSZ főtitkáráról] (tovább)

Sinkovics Gábor: lepedőakrobata. In: Nemzeti Sport, 2013. febr. 6. p. 20. [Szabó Ferenc celldömölki labdarúgóról] (tovább)

Illényi Mária: Három fivér - Sándor Zoltán és Gyula : Varga-Körtvélyes Zsuzsa a Radnayakról. In: Könyvhét, 2012. 4. sz. p. 229. (tovább)

Kovács Péter: "Rólam ne nevezzenek el stadiont!" In: Magyar Narancs, 2012. július 5. (27. sz.) pp. 26-27. (Interjú Tóth II. József merseváti származású labdarúgóval) (tovább)

Torma Tamás: A Hivatal képét alakítja át - Az új városháza Celldömölkön. In: Népszabadság. 2012. május. 4. (104. sz.) (tovább)

Tanács Gábor: Az is baj, ha mindenki megérti. (Nagy Gábor, a Soltis Színház vezetője nyilatkozik) In: Szabad Föld. 2012. március 23. (12 .sz.) (tovább)

Kőrizs Imre: "Először pechnek gondoltam" - Vaderna Gábor az új Berzsenyi-kéziratokról. In: Magyar Narancs. 2012. január 12. (2. sz.) pp. 32-33.  [Kis János Kazinczy Ferenchez írt, Berzsenyi Dániel verseit is tartalmazó levelének megtalálásáról] (tovább)

Bán Zoltán András: A halogatás mestere. Németh Andor (1891-1953) [Németh Andor irodalomkritikus, József Attila és Arthur Koesler barátja Celldömölkön született.]
In: Magyar Narancs. 2011. okt. 6. (40. sz.) p. VI-VIII (p. 32-34.) (tovább)

Temesi László: Csepeli esztergályos az Aranycsapatban. (Interjú Tóth II. József merseváti származású labdarúgóval.) In: Magyar Nemzet. 2011. júl. 5. p. 23. (tovább)

Arcvonások : A Magyar Rádió műsora Duschanek Valéria celldömölki származású élelmiszerkémikusról. In: MR-1 Kossuth Rádió, 2010. december 1. 14:22-14.52 (tovább)

Simon József: Család, haza, karrier. Interjú Császár Gábor kézilabdázóval.
In: Nemzeti Sport. 2010. júl. 21. (197. sz.) p. 11. (tovább)

Hajba Ferenc: Újszülöttek a celldömölki kórházért
In: Népszabadság. 2010. febr. 10. (34. sz.) p. 5. (tovább)

Győrffy Béla emléknap az MTA Mezőgazdasági Kutatóintézetében (2010. január 19.) (tovább)

Csordás Lajos: Ugrott, de nem Dugovics [Titusz, nándorfehérvári hős].
In: Népszabadság. 2009. nov. 7. (Hétvége melléklet) p. 3. (tovább)

Ember Zoltán: Vidéki pincéből indult a tankönyvkirály. [Esztergályos Jenőről, az Apáczai Kiadó ügyvezető igazgatójáról].
In: Haszon. 2009/5. sz. p. 52-53. (tovább)

Csontos Tibor: Bush elnök a konyhában.
In: Szabad Föld. 2009/35.sz. [Ambrus Péter: Az igazi testőrök c. könyvéről] (tovább)

Réti Boglárka: Fák vonzásában. Interjú Németh Gyula fafaragó mesterrel.
In: Nyitott Szemmel. 2009/3.sz. p. 36-39. (tovább)

A II. világháború kemenesaljai áldozatai

 Kemenesaljai áldozatok a II. világháborúban

katonai kereszt       Gyűjtésünk a "Béke poraikra..." I-II-III. (Bp.,  1999-2013) című dokumentum-emlékkönyv sorozat, a Honvédelmi Minisztérium Hadtörténeti Intézet és Múzeum Központi Irattárának veszteségi anyagai, a szovjet hadifogolytáborokban elhunytak adatbázisa (http://www.katonakagulagon.hu/index.php?page=adatbazis) illetve Herczeg László: Nemeskeresztúr évszázadai (Szombathely, 2010) című kötet alapján készült. Minden kiegészítést örömmel fogadunk - a továbbiakban a név után * jelzéssel utalunk arra, hogy a megadott források anyagát személyes, családi információk alapján pontosítottuk.

Üzeneteiket várjuk a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen illetve 70/338-3065 telefonszámon. Segítségüket előre is köszönjük! 

szám Név Rendfok. Születési és halálozási dátum Anyja / Apja neve Település
1. Ábrahám Péter honv. (1898 - 1946.06.12.) Ábrahám József Jánosháza (Szh)
2. Ambrus János honv. (1921 - 1945.01.25.) Ambrus Mihály Jánosháza (Szh)
3. Andalits Lajos zls. (1913.11.29. - 1944.12.08.) Kálmán Mária Kisköcsk (Szh)
4. Andrási Sándor c.őrm. (1915 - 1944.12.20.) Morocz Karolin Nagysimonyi (Szh)
5. Antal József honv. (1912? - 1945.01.02.) Németh Mária Nemeskeresztúr (Lh)
6. Arató Ernő kmsz. (1899.07.27. - 1944.07.27.) Schaffer Júlia Csönge (Szh)
7. Bácskai István honv. (1922.06.27. - 1942.09.24.) Ferenc Julianna Celldömölk (Szh)
8. Bagics János honv. (1920.06.10.- 1943.01.21. Bakonyi Julianna Csönge (Lh)
9. Bajcik János t.tiz. (1916.05.18. - 1943.02.02.) Márkus Mária Jánosháza (Lh)
10. Bakovics Ferenc honv. (1911 - 1945.03.24.) Cséri Eszter Jánosháza (Szh)
11. Balog István honv. (1898 - 1946.03.25.) Balog Sándor Ostffyasszonyfa (Szh)
12. Balogh Ferenc őrv. (1921.01.01. - 1945.03.29.) Nikman Rozália Alsóság (Szh)
13. Balogh Károly honv. (1914 - 1945.02.19.) Döbrönte Lidia Alsóság (Szh)
14. Balogh Károly szkv. (1918 - 1945.12.10.) Balogh Károly Kemenesszentmárton (Szh)
15. Balogh Lajos honv. (1907.12.14. - 1944.07.02.) Fodor Lídia Kemenesmagasi (Szh)
16. Bánhegyi László honv. (1911 - 1945.03.08.) Bánhegyi István Celldömölk (Szh)
17. Baracskai Imre hf. (? - 1945.12.02.) Stolez Mária Alsóság (Szh)
18. Baranyai Gábor tiz. (1918.03.03. - 1945.01.25.) Szakács Lídia Ostffyasszonyfa (Szh)
19. Baranyai Sándor tiz. (1899.08.09. - 1944.06.06.) ? Jánosháza (Lh)
20. Baranyi Gábor honv. 24 éves (? - ?) ? Ostffyasszonyfa (Szh)
21. Bártfai Kálmán honv. (1912.02.23. - 1945.03.01.) Soós Róza Ostffyasszonyfa (Szh)
22. Bartos Lajos őrv. (1922.06.09. - 1945.02.03.) Talabér Rozália Kemenessömjén (Szh)
23. Bass (Basa) Lajos kmsz. (1921.12.02. - 1945.03.10.) Rotschild Ida Izsákfa (Szh)
24. Bedő István honv. (1906.06.20. - 1944.07.31.) Meggyes Mária Pápoc(Szh)
25. Begov István honv. (1915 - 1944.10.07.) Horváth Mária Jánosháza (Lh)
26. Bella József honv. (1916 - 1945.03.11.) Bella János Jánosháza (Szh)
27. Bella Móric honv. (1911.10.25.- 1945.04.27.) ? Duka (Szh)
28. Benedek Imre kmsz. 57 éves (? - ?) ? Jánosháza (Lh)
29. Benkó István honv. (? - 1944.12.31.) ? Ostfyasszonyfa (Lh)
30. Berecz Károly őrv. (1920 - 1943.10.15.) Lévay Eszter Alsóság (Szh)
31. Béres János őrm. (1914 - 1947.04.17.) Béres István Ostffyasszonyfa (Szh)
32. Béres Károly honv. (1922 - 1945.04.13.)  ? Kenyeri (Szh)
33. Berke Gyula őrv. (1920 - 1946.01.20.) Berke Gyula Kemenesmihályfa (Szh)
34. Bóczi Flórián honv. (1912.11.19. - 1943.06.15.) Németh Julianna Alsóság (Szh)
35. Bódis Sándor honv. (1912.08.29. - 1942.04.15.) Sopronyi Mária Nemeskeresztúr (Szh)
36. Bodó István honv. (1910.08.14. - 1944.12.06.) Meilinger Zsófia Kemenessömjén (Szh)
37. Bogaras Kálmán honv. (1922 - 1945.08.31.) Bogaras Ferenc Szergény (Lh)
38. Bognár József - (1894 - 1945.07.13.) Bognár Ferenc Jánosháza (Szh)
39. Bognár József honv. (1916.02.02. - 1943.01.31.) Szabó Rozália Nemeskeresztúr (Lh)
40. Bokkon János honv. (1902 - 1945.04.14.) Szekér Rozália Csönge (Szh)
41. Bokor Lajos honv.  (1923 - 1946.04.24.) Bokor József Kemeneskápolna (Szh)
42. Bordács Lajos honv. (1920 - 1945.02.05.) Bordács István Ostffyasszonyfa (Szh)
43. Bor(s)os Ferenc honv. (1915.02.20. - 1944.10.07.) Horváth Mária Jánosháza (Szh)
44. Bors Béla honv. (1921 - 1945.01.11.) Bors Béla Pápoc (Lh)
45. Borsos István honv. (1911 - ?) ? Júlia Nemeskeresztúr
46. Bozga Leon honv. (1915.03.20. - 1943.06.08.) Bozga Mariann Borgáta (Lh)
47. Böröcz József tsz.szkv. (1919.11.22. - 1944.10.01.) Horváth Rozália Pápoc (Szh)
48. Böröndy Lajos t.zls. (1919.11.02. - 1944.04.22.) Katzer Magdolna Kemenesmagasi (Lh)
49. Császár Kálmán őrv. (1902 - 1943.04.23.) Császár János Tokorcs (Szh)
50. Császár Sándor honv. (1916 - 1946.03.10.) Császár Mihály Rábakecskéd (Lh)
51. Csatári Kálmán honv. (1912.10.09. - 1942.06.28.) Ferenci Karolin Kemenesmagasi (Lh)
52. Cseh Károly honv. (1923.08.09. - 1945.02.22.) Csider Anna Celldömölk (Szh)
53. Csiszár Imre őrv. (1910.09.13. - 1944.12.26.) Pap Rozália Kemenesmagasi (Szh)
54. Csiszár Kálmán őrv. (1911 - 1945.06.01.) Csiszár József Pápoc (Szh)
55. Csiszár Sándor honv. (1920 - 1944. 10.21.) Gaál Anna Pápoc (Szh)
56. Csizmadia Dávid ftörzsőrm. (1899 - 1949.02.02.) Csizmadia József Mesteri (Szh)
57. Csizmazia József honv. (1916 - 1947.01.20.) Csizmazia Pál Nagysimonyi (Szh)
58. Csöndör Béla c.őrv. (1917.07.19. - 1944.04.26.) Molnár Julianna Kemenesmihályfa (Lh)
59. Czimber Károly honv. (1919.10.10. - 1944.06.27.) Nagy Judit Celldömölk (Szh)
60. Dános Zsigmond - (1891.12.05. - 1944.11.15.) Kiss Fáni Kiscell (Szh)
61. Darabos Sándor szkv. (1922 - 1946.12.17.) ? Kissomlyó (Szh)
62. Dávid István honv. (1925 - 1946.03.29.) Dávid József Jánosháza (Szh)
63. Diósdi József honv. (1920.01.20. - 1944. 12.20.) Büki Mária Rábakecskéd (Szh)
64. Dobai László honv. (1918.08.06. - 1942.05.31.) Csizmazia Zsófia Duka (Lh)
65. Dóczi Mihály tsz.szkv. (1916.10.20. - 1944.08.01.) Németh Karolin Ostffyasszonyfa (Lh)
66. Dórsits Sándor honv. (1922 - 1945.02.26.) ? Kemenesszentmárton (Szh)
67. Döbröntei József rő. (1915 - 1944.11.02.) Nagy Eszter Kemenesmagasi (Szh)
68. Dömölki Dénes József honv. (1915.04.06. - 1942.07.14.) Smidélius Eszter Tokorcs (Lh)
69. Edőcs Jenő honv. (1911.01.13. - 1945.03?) Farkas Borbála Nemeskeresztúr (Lh)
70. Egyed Gyula honv. (1925 - 1946.01.01.) Egyed Béla Nemeskocs (Lh)
71. Egyházi István honv. (1910.07.17. - 1945.08.14.) ? Pápoc (Szh)
72. Ekker György honv. (1911 - 1943.03.14.) Ekker Miklós Csönge (Szh)
73. Elek József tiz. (1919 - 1946.10.08.) Elek István Alsóság (Szh)
74. Élő Antal tart.szkv. (1914.01.08. - 1944.07.07.) Tóth Julianna Alsóság (Szh)
75. Erdélyi István honv. (1923 - 1945.11.13.) ? Celldömölk (Lh)
76. Faragó Lajos honv. (1922 - 1946.02.20.) Faragó Mihály Jánosháza (Szh)
77. Farkas Antal lev. (1925.04.15. - 1944. 11.16.) ? Jánosháza (Lh)
78. Farkas Ferenc hdgy. (1924.10.08. - 1944.10.08.) Wimmer Jolán Celldömölk (Lh)
79. Farkas István honv. (1911 - 1943.04.21.) Farkas József Jánosháza (Szh)
80. Farkas János honv. (1917 - 1945.10.19.) Farkas János Csönge (Szh)
81. Farkas János honv. (1920 - 1942.11.26.) Farkas János Kemenesmagasi (Szh)
82. Farkas László - (1922.01.29. - 1944.08.15.) Zsigmond Zsófia Izsákfa (Szh)
83. Farkas Mihály tiz. (1914 - 1945.02.07.) Farkas Mihály Csönge (Szh)
84. Farkasdi Imre honv. (1921 - 1945.03.08.) Farkasdi József Kemenesszentmárton (Szh)
85. Farkis Elek honv. (1922.05.27. - 1944.10.09.) Nyári Lujza Alsóság (Szh)
86. Finta Sándor szkv. (1921.12.06. - 1941.10.15.) Osztovics Rozália Celldömölk (Szh)
87. Fischer Béla kmsz. (1918.12.26. - 1942.12.07.) Alstetter Lina Celldömölk (Szh)
88. Fiszter János - (1911.12.11. - 1943.03.15.) Török Julianna Alsóság (Szh)
89. Földesi János t. honv. (1905.12.21. - 1943.01.17.) Kovács Borbála Mersevát (Lh)
90. Fülöp József honv. (1912 - 1945.05.26.) Fülöp Péter Csönge (Szh)
91. Fülöp Kálmán honv. (1921 - 1945) ? Ostffyasszonyfa (Lh)
92. Galsi István honv. (1906 - 1945.03.27.) Galsi Ferenc Celldömölk (Szh)
93. Gereckij József honv. (1920 - 1945.02.10.) Gereckij Gábor Jánosháza (Szh)
94. Gers Anton honv. (1905 - 1945.05.22.) Gers Anton Pápoc (Szh)
95. Gersey Kálmán honv. (1923.04.08. - 1945.07.17.) ? Celldömölk (Szh)
96. Gombási Sándor - (1922.08.28. - 1945.07.25.)  ? Mersevát (Lh)
97. Göltli Jenő honv. (1922 - 1945.12.24.) Göltli József Ostffyasszonyfa (Szh)
98. Greca József honv. (1907 - 1945.03.03.) Greca Mihály Celldömölk (Szh)
99. Grünwald Emil honv. (1911 - 1943.03.06.) ? Pápoc (Szh)
100. Györke János kmsz. (1919.04.30. - 1944.11.15.) Fógel Blanka Celldömölk (Lh)
101. Gyurák Károly honv. (? - 1944.10.31.) Horváth Anna Csönge (Lh)
102. H.Szergényi István őrgy. (1900.02.22. - 1945.12.05.) Morocz Mária Szergény (Szh)
103. Hajas József - (1901 - 1945.06.11.) Hajas Sándor Nagysimonyi (Szh)
104. Hajba József honv. (1908 - 1945.09.28.) Hajba István (Nagysimonyi (Lh)
105. Halász Imre kmsz. (1902.05.13. - 1945.03.22.) Hirsch Irén Celldömölk (Szh)
106. Halász Mihály honv. (1919 - 1942.12.25.) Bán Anna Kenyeri (Lh)
107. Hanzsér Lajos tiz. (1920 - 1944.12.13.) Lévai Júlia Alsóság (Szh)
108. Haraszti Dániel cső. (1914.12.09. - 1944.02.08.) Hevincs Erzsébet Csönge (Szh)
109. Hayden Sándor hdgy. (1924.04.29. - 1944.04.13.) Maurer Mária Kenyeri (Lh)
110. Hectk István kmsz. 22 éves (? - 1945.01.14.) ? Jánosháza (Lh)
111. Hegyi Albert honv. (1911 - 1945.03.01.) Hegyi Gáspár Szentmiklósfa (Szh)
112. Heimler Zoltán kmsz. (1918.11.18. - 1942.12.24.) Klein Ilona Celldömölk (Lh)
113. Hoffmann Dávid kmsz. (1919.11.10. - 1942.11.05.) Kohn Juliska Jánosháza (Lh)
114. Horvát István őrv. (1916 - 1946.01.05.) Horvát György Jánosháza (Szh)
115. Horvát Jenő hdgy. (1908 - 1947.01.20.) Horvát Jenő Celldömölk (Szh)
116. Horváth Géza honv. (1916.03.16. - 1944.10.31.) ? Mesteri (Szh)
117. Horváth Gyula honv. (1920.07.28. - 1945.03.29.) Németh Anna Izsákfa (Szh)
118. Horváth István honv. (1908.05.18. - 1944.02.03.) Nagy Rozália Alsóság (Lh)
119. Horváth István honv. (1920 - 1947) ? Jánosháza (Szh)
120. Horváth János honv. (1901 - 1945.12.24.) Horváth János Jánosháza (Szh)
121. Horváth János honv. (1911 - 1945.12.15.) Horváth Sándor Celldömölk (Szh)
122. Horváth József honv. (1902 - 1945.06.07.) Horváth Flórián Izsákfa (Szh)
123. Horváth József t.honv. (1907.10.10. - 1942.07.18.) Kerék Mária Jánosháza (Lh)
124. Horváth József ht.őrm. (1913? - 1943.02.22.) ? Kemenesmagasi (Lh)
125. Horváth Kálmán honv. (1908.01.23. - 1944.10.14.) ? Vönöck (Szh)
126. Horváth Lajos t.szkv. (1919.08.18. - 1944.07.19.) Balikó Ilona Jánosháza (Lh)
127. Horváth László gránátos (1927.01.29. - 1945.07.29.) ? Celldömölk (Lh)
128. Horváth Sándor őrv. (1915.11.20. - 1944.10.25.) Vas Marica Kemenesmihályfa (Szh)
129. Huber György dr. karp.őrv. (? - 1944.07.31.) ? Kemenesmagasi (Lh)
130. Hujber Bálint hdf. (1901.02.06. - 1945.08.25.) ? Nagysimonyi (Szh)
131. Hujber Sándor honv. (1906 - 1946.07.29.) Hujber István Nagysimonyi (Szh)
132. Huszár Kálmán honv. (1913.09.18. - 1945.03.05.) Németh Anna Alsóság (Lh)
133. Illés Sándor honv. (1916.05.18. - 1945.03.14.) Süle Anna Vönöck (Szh)
134. Imre János tiz. (1898.01.01. - 1945.03.22.) Erdélyi Lídia Duka (Szh)
135. Jandrasovics Ferenc hdf. (1907.08.19. - 1945.08.21.) Németh Mária Ostffyasszonyfa (Szh)
136. Jóna (Sóna) József honv. (1914 - 1946.06.27.) Jóna (Sóna) József Csönge (Szh)
137. Juhász József kmsz. (1920.02.02. - 1945.03.30.) Kovács Lídia Celldömölk (Lh)
138. Kaiser Sándor - (? - 1945.05.14.) Sichermann Helén Celldömölk (Szh)
139. Káldos Jenő t.szds. (1902.06.23. - 1945.01.10.) Knittelhoffer Erzsébet Celldömölk (Szh)
140. Káldos Lajos lev. (1924.07.28. – 1945.07.10.) ? Kemenespálfa (Szh
141. Káldos Sándor honv. (1919.12.01. - 1941.09.17.) Mészáros Rozália Kemenespálfa(Lh)
142. Kamondi János honv. (1914 - 1946.01.21.) Kamondi József Jánosháza (Lh)
143. Károlyi József honv. (1918.07.21. - 1942.12.04.) Károlyi Róza Celldömölk (Szh)
144. Kasza Sándor t.őrv. (1907.06.09. - 1944.11.25. Kasza Rozália Pápoc (Szh)
145. Katics Ottó honv. (1920.05.05. - 1945.02.21.) Katics Adél Duka (Lh)
146. Kerekes János - (1907.04.17. - 1943.07.31.) Magvasi Katalin Alsóság (Szh)
147. Keresztúri Ferenc honv. (1921.10.22. - 1945.04.?) Somogyi Karolina Pápoc (Szh)
148. Kerezai Gyula őrv. (1914 - 1945.03.29.) Kerezai József Keléd (Szh)
149. Kéri Pál - (1913.03.18. - 1945.03.15.) Görög Erzsébet Alsóság (Szh)
150. Keringer Ferenc honv. (1914.12.20. - 1942.12.01.) Nagy Mária Jánosháza (Lh)
151. Kernya Imre c.őrv. (1920.07.17. - 1943.02.04.) Meszárits Róza Izsákfa (Lh)
152. Kertész Gyula c.tiz. (1910.09.05. - 1942.07.10.) Farkas Anna Alsóság (Lh)
153. Keszei Ernő honv. (1925 - 1946.11.24.) Keszei László Kemenesszentmárton (Szh)
154. Kis György kmsz. (1921.02.12. - 1946.09.06.) Dobos Margit Celldömölk (Szh)
155. Kis János fhdgy. (1896 - 1947.03.10.) Kis János Jánosháza (Szh)
156. Kisfalusi Sándor honv. (1921.03.14. - 1942.08.16.) Millei Rozál Duka (Lh)
157. Kishalmi Imre őrv. (1921.02.19. - 1944.10.15.) Szűcs Ilona Celldömölk (Szh)
158. Kiss István honv. (1913.04.21. - 1940.07.06.) Darabos Irén Keléd (Szh)
159. Kiss József őrv. (1908.09.15. - 1942.09.20. Hencz Rozália Nagysimonyi (Szh)
160. Kiss József őrm. (1917 - 1949.06.20.)   Kiss István Felsőmesteri (Szh)
161. Kiss Kálmán őrv. (? - 1943.02.07.) Ruzsa Zsófia Celldömölk (Szh)
162. Kiss Károly honv. (1906 - 1944.11.19.) Horváth Lídia Ostffyasszonyfa (Szh)
163. Kiss Sándor honv. (1919 - 1946.06.01. Kiss Gergely Ostffyasszonyfa (Szh)
164. Klapper Jenő - (1907 - 1945.01.30.) Schlésinger Fáni Celldömölk (Lh)
165. Klein Zsigmond kmsz. 36 éves (? - 1945.02.27.) ? Celldömölk (Lh)
166. Kocsis Kálmán c.őrv. (1915.04.09. - 1942.07.10.) Varga Karolin Izsákfa (Szh)
167. Kolompár József kmsz. (1911.02.10. - 1945.02.13.) Kolompár Amália Celldömölk (Szh)
168. Kolompár Sándor musz. (1894 - 1945.02.13.) Lakatos Mária Jánosháza (Szh)
169. Kolompár Vendel musz. (1907 - 1945.03.01.) Németh Julianna Celldömölk (Szh)
170. Koncz Gábor honv. (1917 - 1943.06.15.) Koncz Gábor Mersevát (Lh)
171. Koronczai Gyula honv. (1918.08.26. - 1942.06.02.) Balassa Lídia Sömjénmihályfa (Lh)
172. Koronkai Antal tiz. (1907.12.28. - 1944.05.05.) Horváth Róza Jánosháza (Lh)
173. Korponay Elemér honv. (1923.10.07. - 1945.02.22.) Dobos Mária Celldömölk (Lh)
174. Kovács Dénes honv. (1908.07.02. - 1945.10.05.) ? Csönge (Szh); Celldömölk (Lh)
175. Kovács Dénes tiz. (1914.04.07. - 1944.09.24.) Csuka Rozália Kenyeri (Szh)
176. Kovács István honv. (1904.12.16. - 1943.02.06.) Gerecs Julianna Köcsk (Lh)
177. Kovács István honv. (1908 - 1944.12.14.) ? Szentmiklósfa (Szh)
178. Kovács István t.szkv. (1916.02.16. - 1942.07.02.) Kovács Mária Celldömölk (Lh)
179. Kovács József tiz. (1917.04.02. - 1943.10.02.) Németh Rozália Jánosháza (Lh)
180. Kovács József tiz. (1917.04.06. - 1942.08.17.) Molnár Karolin Duka (Lh)
181. Kovács József honv. (1922 - 1945.04.02.) Kovács Imre Kenyeri (Szh)
182. Kovács Károly tsz.szkv. (1920.05.31. - 1944.11.08.) Hőbe Mária Kemenesmagasi (Szh)
183. Kovács László - (1924 - 1946.02.14.) Kovács József Vönöck (Szh)
184. Kovács Péter - (1914.06.19. - 1945.02.15.) Arvádi Julianna Celldömölk (Szh)
185. Kovács Sándor szkv. (1916 - 1947.07.28.) Kovács János Kemenesszentmárton (Szh)
186. Körmös Géza honv. (1904.01.01. - 1943.02.05/07.) Szabó Anna Nemeskeresztúr (Lh)
187. Köves István honv. (1917.07.15. - 1942.08.15.) Nagy Julianna Duka (Lh)
188. Köves László honv. (1913 - 1947.04.22.) Köves József Jánosháza (Szh)
189. Kövessy József honv. (1912.04.12. - 1944.10.04.) Káldi Mária Köcsk (Szh)
190. Kukla Nándor honv. (1922 - 1945.04.01.) Eperjesi Teréz Jánosháza (Szh)
191. Kurányi Imre őrv. (1921.11.03.- 1945.01.06.) Pető Ilona Alsóság (Szh)
192. Kutasi János honv. (1926 - 1947.02.12.) Kutasi János Tokorcs (Szh)
193. Lábas József honv. (1920.03.31. - 1942.11.27.) Csepregi Mária Ostffyasszonyfa (Lh)
194. Lada Kálmán t.tiz. (1913.04.27. - 1943.01.22.) Somogyi Zsuzsanna Alsóság (Szh)
195. Laki János őrv. (1914.12.14. - 1943.08.17.) Pál Szidónia Jánosháza (Szh)
196. Lővinger Emil kmsz. (1905.09.01. - 1942.12.01.) Ehrenfeld Gizella Celldömölk (Lh)
197. Magyar Gyula tiz. (1915 - 1946.11.15.) Magyar György Pápoc (Lh)
198. Major István honv. (1920.08.04. - 1942.07.13.) Bercsényi Ida Karakó (Lh)
199. Major Lajos honv. (1918 - 1945.03.26.) Major József Karakó (Szh)
200. Makrai János honv. (1904 - 1943.01.17.) Seregély Karolin Csönge (Lh)
201. Markó Imre szkv. (1920 - 1945.03.14.) Markó János Ostffyasszonyfa (Szh)
202. Markovics Károly honv. (1921.05.20. - 1944.04.10.) Bárdosi Margit Celldömölk (Lh)
203. Markovits Károly szkv. (1912 - 1945.02.06.) Predlekker Mária Celldömölk (Szh)
204. Márkus Géza honv. (1921.07.25. - 1942.08.15.) Németh Zsófia Celldömölk (Lh)
205. Márkus Zoltán honv. (1923.01.05. - 1944.06.21.) Németh Zsófia Celldömölk (Szh)
206. Marosfalvi Ferenc - (1921.03.04. - 1944.11.15.) Hömöstrei Ida Alsóság (Szh)
207. Marsai Gyula őrm. (1920.11.24. - 1944.10.21.) Horváth Anna Alsóság (Szh)
208. Márton Dénes honv. (1915 - 1945.11.07.) Márton Dénes Celldömölk (Szh)
209. Marton Ferenc őrv. (1909 - 1946.09.29.) Marton Vince Celldömölk (Szh)
210. Márton István honv. (1918.08.17. - 1944.10.10.) Farkas Klára Boba (Szh)
211. Marton Sándor honv. (1926.11.16. - 1945.02.26.) Horváth Rozália Celldömölk (Szh)
212. Martonicz József honv. (1913.01.12. - 1943.01.13.) Rózsa Rozália Ostffyasszonyfa (Lh)
213. Mesterházi Sándor honv. (1916 - 1946.03.25.) Mesterházy Pál Celldömölk / Egyházashetye (Szh)
214. Mesterházy Károly honv. (1922 - 1946.01.28.) Mesterházy Károly Nagysimonyi (Szh)
215. Mike Béla honv. (1919.05.09. - 1942.07.13.) Varjú Zsófia Mesteri (Lh)
216. Mikics Sándor őrv. (1920 - 1945.05.19.) Mikics János Kemenessömjén (Szh)
217. Miklós János honv. (1920 - 1945.03.23.) Sebők Lujza Jánosháza (Szh)
218. Mikóczi Ferenc honv. (1910 - 1945.03.25.) Mikóczi Sándor Csönge (Lh)
219. Móger Gábor tiz. (1909 - 1943.04.18.) Móger Ferenc Jánosháza (Lh)
220. Mógor Dénes szkv. (1920.01.16. - 1944.09.14.) Ambrus Julianna Boba (Szh)
221. Molnár Gábor hdp.őrm. (1915 - 1944.08.04.) Vörös Rozália Alsóság (Szh)
222. Molnár Imre szkv. (1917 - 1946.01.03.) Molnár Imre Mersevát ((Szh)
223. Molnár Jenő honv. (1914 - 1945.04.01.) Molnár Pál Szergény (Szh)
224. Molnár József honv. (1908.08.07. - 1944.07.27.) Szabó Mária Boba (Lh)
225. Molnár József c.őrv. (1915.05.11. - 1942.03.24.) Kovács Rozália Köcsk (Lh)
226. Molnár Kálmán t.zls. (1913.08.10. - 1942.08.10.) Horváth Erzsébet Kemenesmihályfa (Lh)
227. Molnár Lajos Imre szds. (1911.10.07. - 1944.09.09.) Neuhauser Erzsébet Alsóság (Szh)
228. Molnár Sándor honv. (1900.10.17. - 1945.08.17.?) Gőri Erzsébet Celldömölk (Szh)
229. Molnár Sándor szkv. (1920.12.09. - 1944.10.22.) Németh Anna Vönöck (Szh)
230. Móri László hdf. (1921.05.21. - 1945.11.14.) Domonkos Borbála Nemeskeresztúr (Szh)
231. Morvai László honv.  (1922 - 1945.02.28.) Morvai János Csönge (Szh)
232. Nagy Ernő hdgy. (1894.04.16. - 1944.11.15.) Krausz Fáni Boba (Szh)
233. Nagy Ferenc honv. (1907 - ?) Vajda Anna Nemeskeresztúr
234. Nagy Ferenc honv. (1908 - 1946.01.20.) Nagy Antal Sömjénmihályfa (Lh)
235. Nagy Ferenc őrv. (1915 - 1945.03.26.) Gáspár Mária Jánosháza (Szh)
236. Nagy Ferenc légoszolg. (1925.02.04. - 1945.01.27.) Tóth Franciska Duka (Szh)
237. Nagy István honv. (1895.04.11. - 1945.03.05.) László Rozália Keléd (Lh)
238. Nagy József honv. (? - 1945.05.03.) ? Jánosháza (Lh)
239. Nagy József honv. (1905 - 1943.04.22.?) Nagy István Ostffyasszonyfa (Szh)
240. Nagy József honv. (1915 - 1945.02.26.) Nagy Erik Nemeskeresztúr (Szh)
241. Nagy József honv. (1919.07.09. - 1944.11.18.) Kovács Erzsébet Nagysimonyi (Szh)
242. Nagy József honv. (1923.02.09. - 1942.08.08.) Bincze Anna Tokorcs (Lh)
243. Nagy Kálmán honv. (1904.04.25. - 1942.09.26.) Patkó Katalin Kemenesmagasi (Lh)
244. Nagy Kálmán honv. (1910 - 1943.12.05.) Nagy Imre Nemeskocs (Szh)
245. Nagy Károly honv. (1912 - 1947.06.26.) Nagy János Keléd (Szh)
246. Nagy Lajos honv. (1921 - 1945.02.07.) Nagy Mária Celldömölk (Szh)
247. Nagy Lajos hdp.őrm. (1920.07.23. - 1944.10.02.) Vass Karolin Kemenesmagasi (Szh)
248. Nagy Rezső honv. (1917 - 1945.10.04.) Nagy Lajos Jánosháza (Szh)
249. Nemecz Gyula honv. (1919 - 1946.03.21.) Nemecz Ferenc Csönge (Szh)
250. Német Géza honv. (1898.08.28. - 1944.06.10.) Német Mária Sömjénmihályfa (Lh)
251. Német István honv. (1906 - 1945.02.11.) Német Sándor Duka (Szh)
252. Németh Dénes szkv. (1909 - 1945.02.16.) Németh János Celldömölk (Szh)
253. Németh Gábor önkéntes (1920.10.20. - 1945.08.07.) ? Rábakecskéd (Szh)
254. Németh Imre tiz. (1897.01.21. - 1943.03.18.) Németh Mária Egyházashetye (Lh)
255. Németh István honv. (1905.04.01. - 1942.08.07.) Slapsi Gizella Ostffyasszonyfa (Lh)
256. Németh István honv. (1906 - 1945.01.20.) Szücs Mária Szergény (Szh)
257. Németh József honv. (1911.02.05. - 1945.03.01.) Torma Mária Jánosháza (Szh)
258. Németh József honv. (1925 - 1947.01.04.) Németh József Boba (Szh)
259. Németh Lajos őrv. (1915 - 1945.04.23.) Németh István Csönge (Szh)
260. Németh Pál honv. (1925.02.06. - 1942.08.07.) Tóth Rozália Celldömölk (Lh)
261. Németh Vilmos vadász (1923.12.06. - 1945.03.11.) ? Ostffyasszonyfa (Szh)
262. Niczki Ferenc honv. (1916 - 1945.10.15.) Niczki Lajos Ostffyasszonyfa (Szh)
263. Novák Lajos honv. (1905 - 1945.12.31) Novák József Rábakecskéd (Szh)
264. Nováki Sándor őrv. (1917.05.21. - 1942.08.15.) Szalai Ida Kissomlyó (Lh)
265. Nyári Aladár honv. (1922 - 1945.10.21.) Nyári Elek Alsóság (Szh)
266. Nyulász Sándor honv. (1917.05.11. - 1944.11.23.) Gútszegi Julianna Celldömölk (Szh)
267. Orai Ferenc rő.főtőrm. (1914.05.24. - 1945.09.05.) Császár Mária Jánosháza (Szh)
268. Órai József honv. (1921 - 1945.12.15.) Órai András Jánosháza (Szh)
269. Orbán József honv. (1912.10.03. - 1944.10.20.) Horváth Rozália Kenyeri (Szh)
270. Oroszlán Lajos * honv. (1907.05.14. - 1943.01.19.) Szalai Erzsébet Nemeskeresztúr (Szh)
271. Orsós István honv. (1921 - 1945.02.27.) Orsós Gyula Jánosháza (Szh)
272. Oszkó József zls. (1897 - 1946.03.10.) Oszkó József Nagysimonyi (Lh)
273. Őri Ferenc tiz. (1921.02.17. - 1944.05.20.) Németh Erzsébet Kenyeri (Lh)
274. Őri József őrv. (1926 - 1947.04.27.) Segyvi Mária Celldömölk (Szh)
275. Pajter János tiz. (1908 - 1947.05.04.) Pajter János Ostffyasszonyfa (Szh)
276. Palánki József t.honv. (1912.01.09. - 1944.10.31.) Márkus Rozália Kemenesszentmárton (Szh)
277. Páli Lajos honv. (1918.07.12. - 1944.08.14.) Kamondi Anna Boba (Szh)
278. Palotai Géza szkv. (1919 - 1944.12.26.) Bakai Mária Kemenesmihályfa (Szh)
279. Papp Ferenc honv. (1901 - 1946.03.16.) Papp Ferenc Szergény (Szh)
280. Papp Lajos fhdgy. (1913.06.12. - 1944.10.20.) Vigh Mária Felsőmesteri (Szh)
281. Papp Sándor tiz. (1920 - 1946.06.13.) Papp Béla Jánosháza (Szh)
282. Páris János őrv. (1917.10.10. - 1943.01.24.) Vargyai Anna Nemeskeresztúr (Szh)
283. Pataki Sándor őrv. (1894 - 1945.05.06.) Pataki Lajos Szergény (Szh)
284. Pécz Gyula honv. (1921 - 1942.09.15.) Németh Julianna Duka (Lh)
285. Pécz József honv. 1910.03.02. - 1942.07.18.) Németh Julianna Duka (Lh)
286. Péntek János őrv. (1921 - 1945.08.16.) Péntek Sándor Alsóság (Szh)
287. Péter István honv. (1918 - 1948.04.07.) Péter János Felsőmesteri (Szh)
288. Péter János t.zls. (1919.08.01. - 1944.08.12.) Porkoláb Lídia Celldömölk (Lh)
289. Pető Endre honv. (1921.09.17. - 1943.08.29.) ? Celldömölk (Szh)
290. Pintér Gyula honv. (1922 - 1944.11.20.) Pintér Gyula Kemenesmagasi (Lh)
291. Pintér Lajos honv. (1920 - 1944.10.18.) ? Köcsk (Lh)
292. Pintér Lajos t.honv. (1920.09.10. - 1944.07.27.) Kocsi Anna Köcsk (Lh)
293. Póca Lajos tőrm. (1913.12.24. - 1945.07.23.) Samu Karolin Mesteri (Szh)
294. Poller István tiz. (1920? - 1945.03.08.) Poller Katalin Jánosháza (Lh)
295. Pongor Pál c.őrv. (1915.10.25. - 1942.04.20.) Nagy Ilona Ostffyasszonyfa (Lh)
296. Pongrácz István honv. (1920 - 1946.04.04.) Pongrácz Károly Egyházashetye (Szh)
297. Poór Antal tőrm. (1913 - 1945.03.02.) Poór Flórián Celldömölk (Lh)
298. Pribus Imre honv. (1919 - 1943.03.18.) Pribus Stefán Pápoc (Szh)
299. Putyi Lajos honv. (1912 - 1944.12.01.) Putyi László Pápoc (Szh)
300. Ráduly Mihály honv. (1919.04.19. - 1944.10.16.) Kelemenkicsi Róza Pápoc (Szh)
301. Reich Ignác - (? - 1944.09.15.) Berger Lina Celldömölk (Szh)
302. Rosta Kálmán honv. (1922 - 1944.11.30.) Sebestyén Karolina Celldömölk (Szh)
303. Rosta László altiszt (1917 - 1945.11.24.) Rosta Károly Kemenespálfa (Szh)
304. Róth Béla - (1922.01.27. - 1945.05.19.) Susa (Schischa?) Amália Celldömölk (Szh)
305. Rózsa Dezső - (1903.09.18. - 1944.07.15.) Nábel Mária Celldömölk (Szh)
306. Rubinstein Miklós honv. (1914 - 1943.05.29.) Rubinstein József Jánosháza (Lh)
307. Sámson Imre honv. (1905 - 1945.11.15.) Sámson Ferenc Karakó (Szh)
308. Sándor János - (1919 - 1943.01.16.) Halmos Ibolya Jánosháza (Lh)
309. Schleifer Elemér honv. (1900 - 1946.04.17.) Schleifer Bertalan Kemenespálfa (Lh)
310. Schmid Péter lövész (1897.02.11. - 1945.05.19.) ? Ostffyasszonyfa (Szh)
311. Sebestyén János honv. (1903.08.29. - 1943.02.04.) Tarci Anna Egyházashetye (Lh)
312. Simon Géza honv. (1905 - 1946.07.19.) Simon János Jánosháza (Szh)
313. Simon Károly honv. (1916 - 1945.01.03.) ? Jánosháza (Szh)
314. Singer Ernő kmsz. 37 éves (? - 1945.02.12.) ? Jánosháza (Lh)
315. Smidiliusz Sándor honv. (1920 - 1945.03.03.) Smidiliusz Sándor Nagysimonyi (Szh)
316. Somodi József c.őrv. (1906.09.27. - 1945.08.03.) Szédali Róza Mersevát (Szh)
317. Somogyi Ernő tiz. (1921.12.25. - 1944.08.30.) Csöndör Erzsébet Ostffyasszonyfa (Lh)
318. Somogyi Gyula tiz. (1919.07.17. - 1943.03.15.) Molnár Irén Alsóság (Szh)
319. Somogyi Gyula honv. (? - 1944.10.15.) Somogyi Zsuzsánna Alsóság (Szh)
320. Somogyi Imre honv. (1907.05.22. - 1942.08.08.) Ughy Anna Nemeskeresztúr (Lh)
321. Somogyi Imre honv. (1908.05.30. - 1945.01.17.) Hanzsér Lídia Alsóság (Szh)
322. Somogyi József honv. (1920 - 1945.09.09.) Somogyi József Kemenespálfa (Szh)
323. Stangl Lajos honv. (1918.04.01. - 1943.01.24.) Nagy Terézia Duka (Lh)
324. Stankovics Ferenc honv. (1920.03.25. - 1945.02.25.) Pusztai Teréz Jánosháza (Lh)
325. Steiner Kálmán kmsz. (1903 - 1945.03.?) ? Celldömölk (Lh)
326. Stubán Béla őrv. 41 éves (? - 1943.03.12.) Asbóth Rozália Celldömölk (Szh)
327. Sütő János t.szkv. (1907.11.04. - 1943.02.02.) Szalay Erzsébet Celldömölk (Szh)
328. Svendor István - (1905.03.13. - 1945.02.15.) Csatári Rozália Kemenespálfa (Szh)
329. Szabó Ferenc honv. (1915 - 1946.01.28.) Szabó József Köcsk (Szh)
330. Szabó Imre honv. (1912.11.02. - 1944.09.07.) Bakos Mária Alsóság (Szh)
331. Szabó István őrv. (? - 1945) ? Jánosháza (lh)
332. Szabó János honv. (1918.12.21. - 1942.10.26.) Sediva Julianna Jánosháza (Lh)
333. Szabó Károly t.hdgy. (1901.06.09. – 1945.02.14.) Birs Ilona Jánosháza (Szh
334. Szabó Lajos honv. (1921 - 1945.04.14.) Szabó Antal Vönöck (Szh)
335. Szabó Sándor t.fhdgy. (1894.04.09. - 1944.06.02.) Schubert Paula Jánosháza (Szh)
336. Szalai József honv. (1899 - 1943.05.18.) ? Jánosháza (Szh)
337. Szalai Lajos honv. (1907 - 1945.01.24.) Szalai József Jánosháza (Szh)
338. Szalai László honv. (1921.04.14. - 1944.04.15.) Kelemen Ilona Egyházashetye (Szh)
339. Szalay Imre honv. (1904 - 1943.03.08.) ? Jánosháza (Szh)
340. Szalay István honv. (1921? - 1944.06.29.) Laki Mária Alsóság (Lh)
341. Szalay József őrm. (1915 - 1944.12.21.) Szalay Gyula Felsőmesteri (Szh)
342. Szalóki Sándor honv. (1896 - 1945.09.24.) Szalóki Sándor Csönge (Szh)
343. Szántó József honv. (1898 - 1945.09.06.) Szántó Gábor Pápoc (Szh)
344. Székelyi Károly honv. (1913 - 1946.03.03.) ? Kemenesmagasi (Szh)
345. Szelestei Zoltán honv. (1923.12.07. - 1942.08.15.) Kristyán Karolina Celldömölk (Lh)
346. Szente János - (1906.11.27. - 1945.07.25.) ? Kemenessömjén (Szh)
347. Szilágyi József honv. (1921.10.06. - 1943.02.22) Várkonyi Gizella Jánosháza (Szh)
348. Szilágyi Pál honv. (1919.09.28. - 1942.09.08.) ? Jánosháza (Szh)
349. Szórádi Sándor - (1902.03.22. - 1944.12.15.) Ladonyi Mária Alsóság (Szh)
350. Szőr Sándor honv. (1922.12.15. - 1944.09.01.) Borbély Karolin Borgáta (Szh)
351. Szűcs Ferenc honv. (1924 - 1945.04.08.) ? Kemenesmagasi (Szh)
352. Takács József honv. (1912 - 1946.06.20.) Takács József Izsákfa (Lh)
353. Takács Károly tiz. (1914 - 1947.09.30.) Takács Károly Köcsk (Szh)
354. Takács Sándor honv. (1909 - 1945.12.01.) Takács István Felsőmesteri (Lh)
355. Takács Sándor tiz. (1921.03.02. - 1944.10.03.) Hermann Anna Jánosháza (Szh)
356. Talabér Miklós t.hdgy. (1914.04.20. - 1942.07.01.) Balogh Lídia Celldömölk (Lh)
357. Táncos László honv. (1917.04.17. - 1942.07.03.) Mészáros Anna Nagysimonyi (Lh)
358. Tarczi János cső. (1916.10.01. - 1945.04.02.) Jóna Mária Vönöck (Szh)
359. Tarr István honv. (1924.04.29. - 1942.09.12.) Kálmán Júlia Celldömölk (Lh)
360. Thullner Ottó honv. (1922 - 1944.12.17.) Thullner Ferenc Pápoc (Szh)
361. Topár Ferenc honv. 1896.09.26. - 1945.06.04.) Sikos Anna Duka (Lh)
362. Tóth Endre t.tiz. (1905.04.01. - ?) Friez Magdolna Kenyeri (Lh)
363. Tóth Imre honv. (1920.06.11. - 1944.07.26.) Szigeti Anna Kenyeri (Lh)
364. Tóth Imre honv. (1922.04.29. - 1944.12.12.) Nagy Erzsébet Kissomlyó (Szh)
365. Tóth István honv. (1906.08.13. - 1943.03.28.) Vida Erzsébet Izsákfa (Lh)
366. Tóth István - (1914.10.13. - 1945.12.31.) Kocsi Erzsébet Celldömölk (Szh)
367. Tóth István honv. (1918 - 1945.10.22.) Tóth Sándor Jánosháza (Szh)
368. Tóth János honv. (1900 – 1945.04.20.) Tóth Laura Borgáta (Szh)
369. Tóth Lajos honv. (1913.11.12. - 1945.10.05.) ? Nagysimonyi (Szh)
370. Tóth Zoltán honv. (1910.02.06. - 1942.07.11.) Szabó Ágota Alsóság (Lh)
371. Tulok Géza tiz. (1920.04.27. - 1943.12.04.) Gasztonyi Anna Kenyeri (Szh)
372. Tür István honv. (1919 - 1947.05.08.) Tür János Jánosháza (Szh)
373. Ughy László repülős (1917.06.17. - 1947.03.21.) Görög Ilona Nemeskeresztúr (Lh)
374. Vajsz Zoltán honv. (1918 - 1943.03.18.) Vajsz Ede Jánosháza (Szh)
375. Váli Ferenc honv. (1921.07.04. - 1944.11.22.) Laczi Franciska Kemenespálfa (Szh)
376. Varga Gyula honv. (1912.10.20. - 1942.07.01.) Horváth Ida Kemenesmagasi (Lh)
377. Varga Gyula szkv. (1921 - 1946.03.13.) Varga Sándor Keléd (Lh)
378. Varga István honv. (1913 - 1945.01.27.) Varga Imre Pápoc (Lh)
379. Varga János honv. (1911.10.03. - 1945.06.28.) Sulyok Rozália Jánosháza (Szh)
380. Varga József - (1917 - 1945) Martin Katalin Csönge (Szh)
381. Varga Lajos őrv. (1922 - 1945.01.04.)  Varga Lajos Csönge (Szh)
382. Várkonyi Ferenc honv. (1924.12.24. - 1944.02.18.) Várkonyi Róza Pápoc (Lh)
383. Végh István honv. (1898 - 1945.04.18.) Végh István Csönge (Szh)
384. Végh István t.honv. (1920.02.02. - 1943.02.08.) Mencs Ilona Mesteri (Lh)
385. Végh Károly - (1911.11.30. - 1943.05.15.) Káldos Fáni Boba (Szh)
386. Verebélyi István honv. (1903.08.04. - 1943.02.19.) Kövessi Anna Boba (Lh)
387. Veres László hdf. (1909 - 1947.09.23.) ? Kissomlyó (Szh)
388. Veverka József honv. (1906 - 1945.12.02.) Veverka István Jánosháza (Szh)
389. Vida Sándor honv. (1908.12.14. - 1945.03.11.) Szedenics Rozália Alsóság (Szh)
390. Vigh Sándor honv. (1904 - 1945.12.24.) Vigh Pál Felsőmesteri (Szh)
391. Vincze Imre őrv. (1911.11.28. - 1945.03.11.) Horváth Anna Pápoc (Szh)
392. Weisz Jenő kmsz. (1903 - 1945.02.?) ? Celldömölk (Lh)
393. Weisz József kmsz. (1913.11.17. - 1943.03.27.) Kossuth Janka Jánosháza (Lh)
394. Zömbik János hdf. (1918.09.16. - 1945.03.25.) Bajner Rozália Nemeskeresztúr (Lh)
395. Zsámbéki Lajos tiz. (1922 - 1945.05.14.) Károly Rozália Celldömölk (Szh)
396. Zseni József honv. (? - 1945.03.04.) Kovács Rozália Mesteri (Szh)
397. Zsolnai József honv. (1899.02.23. - 1943.01.17.) Patak Rozália Alsóság (Lh)
398. Zsömle István honv. (1919.04.16. - 1943.01.27.?) Kovács Ilona Nemeskeresztúr (Lh)